Πέμπτη, 18/04/24
ΟΦΗ

Έπαιξε δυνατά για τον ΟΦΗ ο νεαρός Βελάνας! (vid)

Μπορεί ο Οδυσσέας Βελάνας να ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με την Ολλανδική Ουτρέχτη, ωστόσο “φλέρταρε” έντονα με ελληνική ομάδα.

Ο λόγος για τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Capitano.gr, ο 21χρονος (γεννημένος στις 5/6/1998) ομογενής από την Ολλανδία βρέθηκε στο προσκήνιο του ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί γνώριζαν από πολύ καιρό την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή και ήρθαν σε επαφή μαζί του για να γίνει μέλος του Ομίλου.

Ο νεαρός ενθουσίασε αρκετά τους Κρητικούς, καθώς όπως διαπίστωσαν πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση μέσου. Έχοντας περάσει σχεδόν όλη την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Ουτρέχτη, έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν αρκετά ικανό δημιουργικό μέσο.

Μόνο φέτος μετράει 7 γκολ και 6 ασίστ με την U21 των Ολλανδών στην δεύτερη κατηγορία και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η περίπτωση του απασχόλησε έντονα τους ανθρώπους του Ομίλου, όταν ακόμη δεν είχε βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, ενώ μάλιστα έδειξε ενδιαφέρον για το project.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ τον ενημέρωσαν λεπτομερώς για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα την επόμενη σεζόν, ο οποίος ήταν φυσικά πρωταγωνιστικός και μάλιστα του άρεσε αρκετά. Εν τέλει όμως είχε ήδη πάρει την απόφαση του και έδωσε τα χέρια με την Ουτρέχτη.

Δείτε τον Βελάνα σε δράση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Ο Τσάμπι Αλόνσο στέλνει… σκάουτερ για νεαρό του Ολυμπιακού!

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο φέρεται να έχει βάλει στο... μάτι τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που...
Εθνική (U18)

Έ”χ”ασε την νίκη η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική U18 ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη...
Ολυμπιακός

Πρώτα Κωνσταντινούπολη και μετά… Νιόν για τον Κουτσίδη!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί σε δυο... αναμετρήσεις μέσα σε λίγες ώρες, για να καλύψει την ομάδα...
Ολυμπιακός (U19)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την τελική φάση του...

Οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν σήμερα (16/4, 08:35) για την Γενεύη και από εκεί για την Νιόν της Ελβετίας,...
Αγγλία

“Δεν είναι παράλογο να κοιτάζει η Γουέστ Χαμ τον...

Ενας... γνώστης του Αγγλικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Γουεστ Χαμ για τον νεαρο ποδοσφαιριστη. Στο Metropolis 95.5...