Άρης

Δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς του ο Άρης! (photo)

Mε την φετινή σεζόν να μοιάζει απίθανο να ολοκληρωθεί, οι ομάδες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον σχεδιασμό της επόμενης.

Το ίδιο κάνει και ο Άρης, ο οποίος σκοπεύει από του χρόνου να αξιοποιήσει στο έπακρο, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του.

Το ταλέντο δεν λείπει από τις “κιτρινόμαυρες” ακαδημίες και έτσι υπάρχει η “πολυτέλεια” της επιλογής ανάμεσα σε αρκετούς νεαρούς.

Υπάρχουν βέβαια και οι μικροί “πρώτης γραμμής” οι οποίοι όχι μόνο θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, αλλά πιθανότατα θα αποτελούν και βασικά μέλη.

 

 

Ο λόγος για τους, Τσιλιγγίρη, Μπακούτση, Μπακαλιάννη, Τσαγκαλίδη.

Βέβαια, εκτός από δικά του παιδιά, ο Άρης σκοπεύει να “κυνηγήσει” και νεαρά ταλέντα άλλον ομάδων, θέλοντας να παρουσιάσει μια ομάδα βασισμένη στο ταλέντο και τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ενδιαφέρεται για την απόκτηση νεαρού που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ενώ παρακολουθεί στενά και έναν πιτσιρικά του “τριφυλλιού“.

Μένει να δούμε την ιδέα της ομάδας να υλοποιείται και στην πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει αμυντικό και ο Κουλιεράκης φαντάζει “λουκούμι”!

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά...

Έκλεισε με νίκη η Εθνική ομάδα Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών έκλεισε τον 4ο όμιλο της League...

Ικανοποίηση για τα ταλέντα της Εθνικής Νέων!

Την ικανοποίηση τους για την επίτευξη του στόχου της...

“Με πίστη στις δυνατότητες μας, αποστολή εξετελέσθη”!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Βασίλης...

Η Εθνική μας εκπροσώπησε την UEFA στο Development Cup!

Η Εθνική Ομάδα U15 ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της ως...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ