Βραζιλία

Αυτός είναι ο νέος Νεϊμάρ! (photos/vids)

Τον γνωρίσαμε τον Νοέμβριο στα γήπεδα της Βραζιλίας, όπου και έκανε θαύματα με την Εθνική Βραζιλίας U17. Ο 17χρονος (γεννημένος στις 3/9/2002) ήταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας που κατέκτησε τελικά το τρόπαιο.

Όπως είναι λογικό τον παρακολούθησαν αρκετά μάτια, πολλών κορυφαίων ομάδων. Μέσα στους επόμενους μήνες ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν κατατέθηκε κάποια πρόταση στην Παλμέιρας, η ομάδα στην οποία ανήκει.

Αντίθετα πρόταση για την περίπτωση του ήρθε από την Έβερτον. Οι Άγγλοι έδωσαν στην Παλμέιρας ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ, η οποία απορρίφθηκε.

Αυτή η ομάδα που φαίνεται πως έχει έρθει κοντά στην απόκτηση του είναι η Άρσεναλ. Μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ίσως μετακομίσει πρόσφατα στο Λονδίνο.

 

 

Η καταξίωση στα γήπεδα της Βραζιλίας!

Το δεξί χαφ της Βραζιλίας! Έκανε ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Κούτο, δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα στους αντιπάλους, κέρδισε το πέναλτι στον τελικό. Ήταν ο πιο “βασικός” ποδοσφαιριστής των Πρωταθλητών και στο τέλος ήταν αυτός που πήρε ξεχώριζε σε κάθε παιχνίδι. Σκόραρε 3 γκολ και είχε 2 ασίστ, ενώ οι αμυντικοί το βρήκαν…αρκετά δύσκολο να τον σταματήσουν.

Έχει απίστευτη τεχνική και ντρίμπλα, ένας “πραγματικός” Βραζιλιάνος.

Το στυλ παιχνιδιού του, αλλά και η κατάκτηση του “χρυσού παπουτσιού” οδήγησαν πολλούς στο να τον χαρακτηρίσουν ως “νέο Νεϊμάρ”.

Και η… Παλμέιρας!

Μετά το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος U17, η Παλμέιρας του έδωσε την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε τρεις φορές ως αλλαγή και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να μοιράσει μια ασίστ.

Όλα ήρθαν στο ίδιο παιχνίδι, σε ματς με αντίπαλο την Γκοϊάς, για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Ο νεαρός που αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, έχει δείξει ότι μπορεί να γίνει τρομερά απειλητικός στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και σίγουρα πως μπορεί να σταθεί επάξια στην πρώτη ομάδα.

Το όνομα του είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει στο μέλλον, καθώς δείχνει ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει τον τελευταίο καιρό η χώρα του καφέ.

Δείτε τον εν δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZUvYn-THNZQ

 

https://www.youtube.com/watch?v=xuxMvdDzW-w

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...