Πέμπτη, 12/02/26
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
Ολυμπιακός

Τι θα γίνει με τον Εμρέ Μορ; (photo)

Ο δανεισμός του Εμρέ Μορ στον Ολυμπιακό τελειώνει και οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να δουν τι θα κάνουν με την περίπτωση του.

Ο 22χρονος άσος, (γεννημένος στις 24/07/1997), δεν έπεισε κανέναν με την παρουσία του στο λιμάνι και είναι αρκετά πιθανό να μην γίνει καν προσπάθεια να τον κρατήσουν στο λιμάνι.

Όμως, στον Πειραιά διατηρούν σιγή ασυρμάτου. Πρώτα θέλουν να ξεκαθαρίσουν άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του προπονητή Πέδρο Μάρτινς, αλλά και ποδοσφαιριστών που έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα.

 

 

Όταν ξεκαθαρίσουν αυτές οι υποθέσεις και επιστρέψουν οι ομάδες στην αγωνιστική δράση (υπάρχει διακοπή λόγω κορωνοϊού), τότε θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον ταλαντούχο Τούρκο.

Τέλος να αναφέρουμε ότι, μπορεί στην συμφωνία του Ολυμπιακού να υπάρχει υποχρεωτικό buy-out, αυτό όμως θα ενεργοποιηθεί στην περίπτωση που ο Μορ θα αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού που απομένουν την φετινή σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Πολύ καλή η δουλειά στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για τα όσα...

Ήττα για την Εθνική από την Ουκρανία!

Στο πρώτο παιχνίδι του φιλικού τουρνουά στη Zelena Laguna...

Κληρώνει για την Εθνική μας στο Nations League!

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:00 στις Βρυξέλλες θα...

Φιλική ισοπαλία για την Εθνική Νέων κόντρα στην Τουρκία!

Η Εθνική Νέων ήρθε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ