Ολυμπιακός

“Τελειωμένος” ο Μορ από τον Ολυμπιακό! (photo)

Μόνο με ένα θαύμα θα συνεχιστεί η συνεργασία του Εμρέ Μορ με τον Ολυμπιακό, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να θεωρείται… τελειωμένος από τον Πειραιά.

Ο 22χρονος άσος, (γεννημένος στις 24/07/1997), δεν έπεισε κανέναν με την παρουσία του στο λιμάνι και αναμένεται πολύ σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

Σύμφωνα με το sportime, τα πράγματα στην περίπτωση του Τούρκου είναι πολύ απλά.

 

 

Μπορεί στην συμφωνία του Ολυμπιακού να υπάρχει υποχρεωτικό buy-out, αυτό όμως θα ενεργοποιηθεί στην περίπτωση που ο Μορ θα αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού που απομένουν την φετινή σεζόν.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και έτσι οι “Πειραιώτες” δεν θα χρειαστεί να προβούν στην αγορά του Εμρέ Μορ.

Κάπως έτσι η παρουσία του Τούρκου ποδοσφαιριστή θα ολοκληρωθεί άδοξα στον Ολυμπιακό, μιας και ποτέ δεν “έδεσε” με την ομάδα του Μαρτίνς αλλά και με τον ίδιο τον προπονητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από το Φιλυρό η ΑΕΚ στη Super League U17!

Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Άρη, επικρατώντας...

Πέρασε με… τρίτη από τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη το εμπόδιο του Άρη...

“Aποφασιστικότητα για τη νίκη”!

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία στο Mourneview...

Ήττα από την Τσεχία σε τουρνουά για την Εθνική Παίδων!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 3-1 από την αντίστοιχη της...

Φιλική ήττα για την Εθνική U16!

Η Εθνική U16 ηττήθηκε 2-1 από την αντίστοιχη της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ