Πέμπτη, 28/03/24
Αγγλία

Σηκώνει την Ιταλία στο… πόδι για τρεις αστέρες η Τσέλσι! (photo)

Ψώνια άλλα Ιταλικά θέλει να κάνει η Τσέλσι. Η Ιταλική αγορά αποτελεί αγαπημένη των “μπλέ” τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει επηρεαστεί αρκετά από τους Κόντε και Σάρι.

Οι “συνταξιούχοι” ετοιμάζονται για τριπλό χτύπημα. Σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα, οι Λονδρέζοι ετοιμάζονται να δαπανήσουν πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για τους Λαουτάρο Μαρτίνεζ, Τζίτζι Ντοναρούμα και Μίραλεμ Πιάνιτς.

 

 

Το σύνολο του Φράνκ Λάμπαρντ επιθυμεί να προσδώσει ποιότητα παγκόσμιας κλάσης στο νεανικό ροστερ, αφού θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο να ανεβεί επίπεδο η ομάδα. Γι αυτό και έχει στρέψει την προσοχή σε αυτούς τους τρεις αστέρες της Serie A.

Ο Μαρτίνεζ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, ωστόσο είναι αρκετά πιθανόν ακόμα και να κλείσει αλλού, αφού υπάρχει ειδική ρήτρα για την αποδέσμευση, ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ. Σε περίπτωση που οι “μπλε” τα βρουν με τον Αργεντινό, τότε θα κλείσουν τον ποδοσφαιριστή, χωρίς να έχουν ανάγκη το ναι της Ίντερ.

Από την άλλη πλευρά ο 21χρονος Ντοναρούμα θέλει να αποχωρήσει από την Μίλαν και με ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια θα είναι αρκετό. Τέλος ο Πιάνιτς έχει πέσει αρκετά στα μάτια του Μαουρίσιο Σάρι, ο οποίος ποντάρει αλλού για την μεσαία γραμμή και η αξία του κυμαίνεται στα 59 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...