Ισπανία

Πένθος στην Ατλέτικο – “Έφυγε” από τη ζωή 14χρονος ποδοσφαιριστής! (photo)

Δεν μπορεί να περιγράψει την τελευταία είδηση για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται σε μεγάλο πένθος, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή ένας 14χρονος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών.

Ο λόγος για τον Κριστιάν Μιντσόλα. Γεννημένος το 2006, υπηρέτησε πιστά την αγαπημένη του ομάδα, με την οποία άρχισε την συνεργασία του σε ηλικία 7 ετών. Μάλιστα ο πιτσιρικάς ήταν ένα από τα μεγαλύτερα “κανόνια” της Ατλέτικο, μετρώντας πάνω από 50 γκολ με την U14.

Δυστυχώς όμως η μοίρα του έπαιξε μακάβριο παιχνίδι. Πριν καλά προλάβει να “ανδρωθεί” μέσα από την ακαδημία των “ροχιμπλάνκος”, έφυγε από τη ζωή σε τόσο μικρή ηλικία, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στον πένθος την Ατλέτικο, που έσπευσε γρήγορα να εκφράσει τα συλλυπητήρια της και την στήριξη της στην οικογένεια του πιτσιρικά.

“Η οικογένεια της Ατλέτικο πενθεί για τον θάνατο του νεαρού μας παίκτη, Κριστιάν Μιντσόλα. Οι σκέψεις και ο πόνος μας πάει με την οικογένεια, τους συμπαίκτες και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη.”

Δείτε το post της Ατλέτικο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ