Αγγλία

H Σίτι πήρε το 17χρονο διαμάντι της Βραζιλίας! (vid)

Όσοι είδαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17, θα παρατήρησαν αρκετά ταλέντα και κυρίως στην ομάδα που το κατέκτησε τελικά, την Βραζιλία.

Ένας εξ’ αυτούς ήταν ο Γιαν Κόουτο, ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως δεξί μπακ και κατά πολλούς μπορεί να γίνει ο νέος Ντάνι Άλβες. Οι “πολίτες” έδωσαν 6 εκατομμύρια στην Κορίτιμπα για την απόκτηση του 17χρονου (γεννημένος στις 3/6/2002) και πρόσθεσε ένα ακόμα δαμαντάκι στην συλλογή της. Το κόστος της μεταγραφής, μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 12 εκατομμύρια, καθώς υπάρχουν ορισμένα μπόνους.

Ο Κόουτο θα συνεχίσει στους Βραζιλιάνους μέχρι το καλοκαίρι. Τον περασμένο Νοέμβρη κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο U17 με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας και ήταν ο αμυντικός που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από κάθε άλλον παίκτη του τουρνουά που αγωνιζόταν στα μετόπισθεν.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μύκονος πήρε νεαρό από την U19 του Παναθηναϊκού!

Στην απόκτηση του Δημήτρη Ανδριώτη προχώρησε η ΑΕ Μυκόνου,...

Η U15 του ΟΦΗ δοκιμάζει ταλέντο από την Αλεξανδρούπολη!

Ο Ανέστης Χατζάκης, ποδοσφαιριστής της Αλάνας, βρέθηκε στο Ηράκλειο...

Στα δοκιμαστικά της ΑΕΚ ο 17χρονος Μαξίμους Ένκβιστ!

Η ΑΕΚ συνεχίζει να στρέφει το βλέμμα της σε...

Οι Γερμανοί “τρέχουν” για Κωνσταντέλια και… έχουν τον πρώτο λόγο!

Το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια αρχίζει να διαγράφεται με...

“Υποκλίθηκε” στο ταλέντο του Τζόλη ο Ανρί!

Εντυπωσιακός συνεχίζει να είναι ο Χρήστος Τζόλης στην καλοκαιρινή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ