Ολυμπιακός

“Έβγαλε” μάτια φέτος – Πως θα τον διαχειριστεί ο Ολυμπιακός! (photo)

O Ολυμπιακός απέκτησε τον Ιωάννη Κωστή την περασμένη μεταγραφική περίοδο, μια μεταγραφή που έφερε πολλά χαμόγελα στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο.

Ο λόγος ήταν οι εξαιρετικές εμφανίσεις του νεαρού άσου (γεννημένος στις 17/03/2000), με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, που άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Το επόμενο βήμα θεωρητικά, θα ήταν η ένταξη του Κωστή στην ομάδα του Ολυμπιακού και η ενσωμάτωση του στην αποστολή των “ερυθρόλευκων” το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και η αλήθεια είναι πως ο νεαρός άσος έδειξε σημάδια βελτίωσης αγωνιστικά αλλά αύξησε και τον αριθμό των συμμετοχών του. Ενδεικτικά, την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 17 αγώνες με την Κυπριακή ομάδα, έναντι των 10 που έπαιξε την περυσινή σεζόν.

 

 

Όμως, φαίνεται πως στον Πειραιά εξετάζουν και ένα εναλλακτικό πλάνο, σχετικά με την διαχείριση του ταλαντούχου άσου την επόμενη σεζόν.

Ο βασικότερος λόγος που στο λιμάνι το… ξανά σκέφτονται, είναι το γεγονός πως μετά από μια σχετικά “γεμάτη” χρονιά, ο Κωστή έβγαλε σημάδια κόπωσης. Γεγονός που προβλημάτισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Στην ουσία όμως, η εξέλιξη της περίπτωσης Κωστή, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το μέλλον των τωρινών χαφ του Ολυμπιακού στην ομάδα.

Αν όλοι οι χαφ των “ερυθρόλευκων” παραμείνουν στο ρόστερ, ο νεαρός Κύπριος δύσκολα θα χωρέσει στον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μαρκό ανακοίνωσε νεαρό του Ατρομήτου με δανεισμό!

Η Μαρκό επένδυσε στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, όπου...

Ο Αστέρας πήρε με δανεισμό νεαρό του Ολυμπιακού!

Ο Αστέρας AKTOR δεν κάνει απλώς μια μεταγραφή —...

Τρομερή Εθνική “εκτοξεύτηκε” στα Προημιτελικά!

Με νύχια και με δόντια, η Εθνική Εφήβων πέρασε...

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

Η ΕΠΟ αποφάσισε για το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Λετονία!

Το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ορίστηκε ως έδρα για έναν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ