Τρίτη, 16/04/24
ΠΑΟΚ

Εντοπίζει “λαβράκια” ο ΠΑΟΚ! (photo)

Μετά την άκρως επιτυχημένη φετινή σεζόν σε ότι αφορά τους νεαρούς, με την κατάκτηση της Super League U19 από τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ, η “όρεξη” της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έχει ανοίξει για τα καλά.

Οι άνθρωποι του “δικεφάλου” θέλουν να επενδύσουν στον νεαρό ποδοσφαιριστή, με σκοπό να διατηρήσουν τις ομάδες υποδομών τους στην κορυφή, αλλά όχι μόνο.

Στόχος είναι οι νεαροί που προέρχονται τόσο από την ακαδημία της ομάδας, όσο και από μεταγραφές, να μπορούν να “σταθούν” στην πρώτη ομάδα και να την βοηθήσουν ουσιαστικά.

Για αυτόν τον λόγο, ο ΠΑΟΚ έχει απλώσει τα… “δίχτυα” του σε κάθε γωνιά του πλανήτη, προκειμένου να εντοπίσει και να φέρει στην Ελλάδα “λαβράκια” που θα αποδειχθούν… λίρα εκατό.

 

 

Ο “δικέφαλος του βορρά“, έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με ακαδημία ποδοσφαίρου στο Μόντρεαλ του Καναδά και έχει τον πρώτο λόγο σε οτιδήποτε ενδιαφέρον προκύψει στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Μένοντας στην Αμερική, αλλά κατεβαίνοντας λίγο νοτιότερα, οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ παλεύουν να χτίσουν το δικό τους δίκτυο και στην Νότιο Αμερική. Με επίκεντρο την Βραζιλία και την Αργεντινή, που παραδοσιακά βγάζουν ταλέντα, αλλά και ματιές στις γύρω χώρες. στόχος είναι να βρεθούν και άλλοι… Λεό Ζαμπά.

Το ίδιο σύστημα όμως ακολουθείται και στην Ευρώπη, με την “έρευνα” μάλιστα να είναι και πιο εντατική.

Πρώτος στόχος των “ασπρόμαυρων” είναι η Ιβηρική “αγορά”, εκεί όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ήδη αρκετα “διαμαντάκια” στα μπλοκάκια της ομάδας και που σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι τα καλύτερα ταλέντα να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και θα δουλέψουν σκληρά και μεθοδικά προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Τζολάκη στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει σαν προτεραιότητα του την ανανέωση του νεαρού κίπερ, που βλέπει το συμβόλαιο του...
Champions League

“Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη...
Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...