Τρίτη, 16/04/24
Ολυμπιακός

Δεν φεύγει μόνο από Ολυμπιακό ο Μορ!

Ο δανεισμός του Εμρέ Μορ στον Ολυμπιακό τελειώνει και οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να δουν τι θα κάνουν με την περίπτωση του.

Ο 22χρονος άσος, (γεννημένος στις 24/07/1997), δεν έπεισε κανέναν με την παρουσία του στο λιμάνι και είναι αρκετά πιθανό να μην γίνει καν προσπάθεια να τον κρατήσουν στο λιμάνι.

Όμως, στον Πειραιά διατηρούν σιγή ασυρμάτου. Πρώτα θέλουν να ξεκαθαρίσουν άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του προπονητή Πέδρο Μάρτινς, αλλά και ποδοσφαιριστών που έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα.

Όταν ξεκαθαρίσουν αυτές οι υποθέσεις και επιστρέψουν οι ομάδες στην αγωνιστική δράση (υπάρχει διακοπή λόγω κορωνοϊού), τότε θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον ταλαντούχο Τούρκο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Τούρκος δεν πρόκειται να παραμείνει στο Λιμάνι, καθώς εκτός του ότι αγωνιστικά δεν έδειξε τίποτα, είναι και ο χαρακτήρας του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί, όπως αναφέρουν άνθρωποι της ομάδας, ωστόσο όχι μόνο δεν προσαρμόστηκε, αλλά δημιουργούσε και “θέματα” στο Ρέντη.

Μάλιστα δεν αποχωρεί μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά και από την ομάδα που τον έχει δανείσει, τη Θέλτα Βίγκο. Οι Ισπανοί ενημερώνονται για την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή τους στην Ελλάδα και σε συνδυασμό ότι δεν έδειξε και πολλά στο Βίγκο, αναμένεται να μπει πωλητήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάει… Τουρκία με ένα μεγάλο ταλέντο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάει στην Τουρκία, ως μέλος της αποστολής της ομάδας. Με τον ταλαντούχο Ισίδωρο...
ΠΑΟΚ

Ο Κουλιεράκης τσεκάρεται ως ο… νέος “Γκβαρντιόλ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Μπριζ, με... αρκετά μάτια πάνω του, που τον παρακολουθούσαν. Όπως έγραψε το Sportdog,...