Ολυμπιακός

Αυτός είναι ο 17χρονος που ετοιμάζει ο Μάρτινς για Τούμπα! (photo)

Ο Σα “κληρονόμησε” 15 ράμματα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και δεν αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Την θέση του θα πάρει ο 17χρονος Κωνσταντινίνος Τζολάκης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας της U19 του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να γράψει ιστορία της Τετάρτη, καθώς ούτε ο Άλεν μπορεί να βοηθήσει (επίσης τραυματίας).

Ο Τζολάκης ήταν ένας από τους καλύτερους του Ολυμπιακού στα παιχνίδια του Youth League. Εκεί μπορεί η ομάδα του Πειραιά να μην κατάφερε να ξεχωρίσει, αλλά ο νεαρός πορτιέρο κατάφερε να σώσει αρκετές φορές την εστία του από κάποιο γκολ.

 

 

Στον Ολυμπιακό έφτασε το 2018, από τον Πλατανιά, έναντι των 35 χιλιάδων ευρώ. Ενώ φέτος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάρτινς με τις εμφανίσεις του τόσο στα φιλικό, όσο και στις προπονήσεις.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αρκετά χρόνια να βγάλουν κάποιον καλό Έλληνα τερματοφύλακα από τις ακαδημίες τους και ο Τζολάκης, αν και μικρός ίσως να είναι τελικά αυτός που τόσα χρόνια έψαχναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κορυφαία λίστα του… κόσμου έχει δυο Ελληνόπουλα!

Όχι ένα, αλλά δυο ταλεντάρες από την Ελλάδα κρύβει...

Είναι αρκετό μόνο το ταλέντο;

Το ταλέντο είναι ένα πολύτιμο δώρο, ένα φυσικό χάρισμα...

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πάει στην… Ευρώπη!

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πηγαίνει σε πολλές πόλεις της...

Θρήνος με τον θάνατο νεαρού ποδοσφαιριστή στην Κολομβία!

Θρήνος στην Κολομβία και το ποδόσφαιρο της χώρας, μετά...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Ελπίδων!

Στο προπονητικό κέντρο της ΕΠΟ "Γ. Βαρδινογιάννης", ξεκίνησε την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ