Παναθηναϊκός

“Έδεσε” ακόμη ένα δικό του… παιδί ο Παναθηναϊκός!

Πιστεύει τα νέα παιδιά και το δείχνει ο Παναθηναϊκός.

Όπως ανακοινώθηκε, ο νεαρός Πασχάλης Στάικος υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020.

Ο 21χρονος μέσος (γεννηθείς 8 Φεβρουαρίου 1996), που παίζει σαν εξάρι και οκτάρι, αποτελεί προϊόν της πράσινης ακαδημίας, στην οποία ανήκει από το 2009 και έχει περάσει από όλα τα μικρά τμήματα υποδομών.

Φέτος, σιγά-σιγά, εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα και από τη νέα σεζόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να του δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Πασχάλη Στάικου έως τον Ιούνιο του 2020. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2009, διατέλεσε αρχηγός των ομάδων μικρότερων ηλικιών και την τελευταία διετία αποτελεί στέλεχος της επαγγελματικής ομάδας. Το Τριφύλλι στηρίζει και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον Πασχάλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Τρίποντο για τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη!

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο, που έφυγε με το...

Πήρε τη νίκη στον Βόλο ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Πέρασε από το Ρέντη με νίκη ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Ρέντη, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ