Λάρισα

Ρίχνει βάρος στις ακαδημίες της η Λάρισα!

Σε πιο… ευρωπαϊκό πλαίσιο όσον αφορά τις ακαδημίες της θέλει να προχωρήσει στο άμεσο μέλλον η Λάρισα.

Η ομάδα του κάμπου γνωρίζει πως οι πιτσιρικάδες που έχει στις τάξεις της μπορούν να τη βοηθήσουν σε πολλούς τομείς σε βάθους χρόνου.

Και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο “ισχυρός” άνδρας της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, καθώς με δική του πρωτοβουλία οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής της Λάρισας με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από 6 ως 14 ετών και από εκεί και πέρα αυτοί όσο μεγαλώνουν να μπαίνουν σε… ρυθμό πρώτης ομάδας.

Βέβαια, το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιος θα είναι ο επικεφαλής του τμήματος και σε ποιο γήπεδο θα κάνουν προπονήσεις οι πιτσιρικάδες. Αλλά οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν σύντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισόπαλο και το “Αθηναϊκό” ντέρμπι της Super League U19!

Μετά το παιχνίδι των U17, που είχε διεξαχθεί στις...

“Πεντάστερη” εμφάνιση για τον Ολυμπιακό επί του Αστέρα!

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε κανένα εμπόδιο και επικράτησε με...

Πέρασε το εμπόδιο του Αστέρα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα με 2-0, για την...

“Κόλλησαν” στο μηδέν Ατρόμητος και Βόλος!

Ατρόμητος και Βόλος έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ