Παναθηναϊκός

Ψάχνει για “διαμαντάκια” ο Παναθηναϊκός!

Στον Παναθηναϊκό έχουν στρέψει ήδη το βλέμμα τους προς το μέλλον και ψάχνουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες και τις ένδοξες στιγμές.

Έτσι, το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας δοκιμή ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2002 και το 2003 υπό την επίβλεψη του διευθυντή της Ακαδημίας, Τάκη Φύσσα. Είχαν προηγηθεί οι δοκιμές στο Λιτόχωρο (8 Μαΐου) με παίκτες γεννηθέντες από το 2000 έως το 2005 και άλλα δοκιμαστικά σε Παιανία και Κορωπί για ηλικίες 13 και 14 ετών.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο η Ακαδημία του Παναθηναϊκού… μεταφέρεται στο Ηράκλειο της Κρήτης για δοκιμαστικά παιδιών από την πόλη και θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου το ταξίδι στη Λευκωσία της Κύπρου. Ενδιάμεσα θα γίνουν ακόμα δύο δοκιμαστικά στην Παιανία για γεννηθέντες το 2000, το 2001, το 2006, το 2007 και το 2008.

Επίσης η Ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει αυξήσει τη συνεργασία της με τις Πράσινες Σχολές Ποδοσφαίρου και προσδοκά την ενδυνάμωση των ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ έμαθε αντίπαλο για το Youth League!

Η U19 ομάδα της ΠΑΟΚ πήρε την απάντηση που...

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

Ανανέωσε ένα μεγάλο του πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χτίζει πάνω στο δικό του...

Θέλει την πρώτη νίκη η ΑΕΚ στο Youth League!

Λίγες ώρες πριν γίνει η σέντρα του μεγάλου ματς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ