Πέμπτη, 18/04/24
Ατρόμητος

Πάνω από 100 παιδιά στο… ραντάρ του Ατρόμητου!

Αν μη τι άλλο, ο Ατρόμητος έχει επιβεβαιώσει πολλάκις πως ενδιαφέρεται για την ανέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών και πως δίνει πραγματικά βάση στις ακαδημίες του.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι Περιστεριώτες διοργάνωσαν το σαββατοκύριακο αξιολόγηση ανερχόμενων ταλέντων, με την ανταπόκριση να κρίνεται άκρως εντυπωσιακή!

Κι αυτό γιατί περισσότερα από 100 παιδιά της Βορείου Ελλάδας έδωσαν το «παρών» στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου, όπου και προσπάθησαν να δείξουν τις ικανότητές τους στους… ειδικούς!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου

“Με πολύ μεγάλη επιτυχία το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου σε συνεργασία με την Α.Ε Πολυκάστρου πραγματοποίησε αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών το Σάββατο και την Κυριακή 6 & 7 Μαϊου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Πολυκάστρου.

Στο κάλεσμα της ομάδας μας ανταποκρίθηκαν περισσότερα από 100 παιδιά από τη Βόρειο Ελλάδα που έλαβαν μέρος στα δοκιμαστικά τεστ χωρισμένα σε τρία ηλικιακά γκρουπ. Το επίπεδο των υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών αλλά και της οργάνωσης ήταν ιδιαίτερα υψηλό με αποτέλεσμα το διήμερο να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η αξιολόγηση έγινε από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλη Αποστόλου και τους προπονητές Μουράτ Σεροπιάν, Σωτήρη Ρίζο. Τη αξιολόγηση των τερματοφυλάκων έκανε ο Τάσος Μπαμπανιώτης.

Στην άρτια και απρόσκοπτη διεξαγωγή των αξιολογήσεων συνετέλεσε η άριστη φιλοξενία καθώς και το υψηλό επίπεδο οργάνωσης της ΑΕ Πολυκάστρου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...
Super League U15

Με ντέρμπι το Σαββατοκύριακο στη Super League U15!

Ματσάρες και αυτή την αγωνιστική για τις ομάδες της Super League U15, που κυνηγούν την πρόκριση στο Final Four. Όλοι οι...
Super League U17

Ματσάρες το Σαββατοκύριακο στη Super League U17!

Η δράση στη Super League U17 είναι ασταμάτητη και το Σάββατοκυριακο θα διεξαχθούν όλες οι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Στον Ε’ Όμιλο θα διεξαχθεί η 16η...
Super League U19

Πρωτάθλημα για… τρεις στη Super League U19!

Το πρωτάθλημα της Super League U19 έχει πάρει... φωτιά και οι πρώτες τρεις θέσεις βγάζουν πρωταθλητή. Με τη...
Βραζιλία

Επιστρέφει ένας… θρύλος του ποδοσφαίρου στην ενεργό δράση!

Ο Βραζιλιάνος παιχταράς πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην ενεργό δράση, για να παίξει συμπαίκτης με...