TALENTABOUT.GR | Ομάδες | Όλα έτοιμα για το καλοκαιρινό camp του Ολυμπιακού!
Ολυμπιακός

Όλα έτοιμα για το καλοκαιρινό camp του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστές τις ημερομηνίες τις οποίες θα ξεκινήσει και φέτος το καλοκαιρινό του camp.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 9 Μαΐου 2017 | Talentabout.gr Team

Όχι μία, ούτε δύο.

Αλλά για 17 σερί χρονιες ο Ολυμπιακός κάνει το δικό του καλοκαιρινό camp.

Έτσι και φέτος δεν θα μπορούσε να χαλάσει αυτή η παράδοση!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με επίσημη ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστές τις ημερομηνίες τις οποίες θα ανοίξουν τις πόρτες του προπονητικού τους κέντρου και θα φιλοξενήσουν πολλά μικρά παιδιά που σκοπό έχουν να μάθουν από τους… καλύτερους όλα τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αλλά και πολλές ακόμη χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον αθλητισμό και την ιστορία των “ερυθρόλευκων”.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

“Τις πύλες του ανοίγει και φέτος το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να υποδεχτεί εκατοντάδες παιδιά απ΄όλο τον κόσμο που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Summer Camp 2017 της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα σχολεία κλείνουν και η διασκέδαση αρχίζει! Από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου η διοργάνωση που έχει γίνει μετά από 17 χρόνια θεσμός θα είναι και πάλι εδώ για να προσφέρει μοναδικές στιγμές σ’ αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 16 ετών στις πιο άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις της Ελλάδος.

Εκατοντάδες παιδιά από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Αφρική και την Ασία αναμένεται να κατακλύσουν το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να συμμετάσχουν στο Summer Camp των Πρωταθλητών!

Βασικό μέλημα της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου είναι η διασκέδαση και η δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, του ποδοσφαίρου, από τους κορυφαίους ενώ θα έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και τα Τμήματα Υποδομής.

Το Summer Camp είναι μια σπουδαία ευκαιρία για τα παιδιά του Δικτύου Σχολών και της Ακαδημίας μας να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να συνεχίσουν την “δουλειά” που πραγματοποιούν όλη τη χρονιά. Μέσα από το Summer Camp έχουν εντοπιστεί και αξιολογηθεί αρκετά παιδιά τα οποία εν συνεχεία έγιναν μέλος των ομάδων της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι εκπλήξεις φέτος θα είναι πολλές για τα παιδιά που θα επιλέξουν το Summer Camp του Ολυμπιακού και οδηγός τους θα είναι η μασκότ της ομάδας μας ο Λεόνε, που θα τα υποδεχτεί και θα τα ξεναγήσει στον μαγικό κόσμο του Ολυμπιακού!

Το πρόγραμμα που υλοποιείται κυρίως από προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού περιλαμβάνει προπονητικές μονάδες και παιχνίδια με κύριο στόχο την βελτίωση της τεχνικής. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ειδικά μαθήματα για τερματοφύλακες.

Σεμινάρια Ψυχολογίας-Διατροφής

Στη διάρκεια του Summer Camp θα πραγματοποιηθούν, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής. Τα παιδιά μέσα από μια ευχάριστη συζήτηση με επιστήμονες και διαδραστικά παιχνίδια θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την διατροφή τους αλλά και την ψυχολογία που είναι πολύ βασικά στοιχεία στον σύγχρονο αθλητισμό.

Εργομετρικά τεστ

Μια σπουδαία παροχή του Ολυμπιακού προς τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Summer Camp 2017 είναι και τα εργομετρικά τεστ! Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με το εργομετρικό κέντρο “Life-Ergo” θα παρέχει εργομετρική αξιολόγηση στα παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω.

Μάθε την ιστορία σου

Ο Ολυμπιακός πρόσφατα γιόρτασε την κατάκτηση του 44ου Πρωταθλήματος Ελλάδος. Ο σύλλογος μας έχει να επιδείξει τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλο σύλλογο στη χώρα, τίτλους, που ξεπερνούν και ελληνικά σύνορα αφού έχει κατακτήσει ευρωπαϊκούς σ’ όλα τα σπορ. Τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Summer Camp θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο γήπεδο των Πρωταθλητών, το “Γ. Καραϊσκάκης” αλλά και στο Μουσείο! Θα … πατήσουν το χόρτο στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας, θα ξεναγηθούν στους εσωτερικούς χώρους της εγκατάστασης ενώ θα μάθουν για την ιστορία του Ολυμπιακού σ’ όλα τα σπορ μέσα από το ειδικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από το Μουσείο μας.

Πρόγραμμα

08.30-08.45 : Άφιξη παιδιών στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη από Αγίας Άννης 98

Τα παιδιά θα κατευθύνονται από τους προπονητές του summer camp στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου

9.00-14.15 : Αθλητικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικές δράσεις σε Ρέντη, “Γ. Καραϊσκάκης”.

14.30-14.45: Αναχώρηση παιδιών από το Προπονητικό Κέντρο από Αγίας Άννης 98

Παροχές

Επίσημη φανέλα της ομάδας

Δίπλωμα Συμμετοχής

Ατομική Κάρτα Αξιολόγησης

Δώρα Ολυμπιακού

Δώρα χορηγών

Ελαφρύ γεύμα”.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

 

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ