Ολυμπιακός

Μέχρι τη… Κίνα φτάνει ο Ολυμπιακός!

Επαφές τρίτου… τύπου θα έχει από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός με τη Κίνα!

Άνθρωποι του συλλόγου βρέθηκαν στη χώρα της Ασίας για να γιορτάσουν τα 45 χρόνια διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας!

Πιο αναλυτικά  το Σάββατο 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε, στο Πεκίνο, η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συνεργασία Ακαδημιών ποδοσφαίρου, μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα περιλαμβάνει την αποστολή της ομάδας U17 της Beijing Enterprise FC, στον Πειραιά, μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου. Οι νεαροί Κινέζοι αθλητές θα ακολουθήσουν ένα ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στις σύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις στον Ρέντη και θα πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια με την ομάδα U17 του Ολυμπιακού, καθώς και εξειδικευμένα σεμινάρια αθλητικής διατροφής, ψυχολογίας και ποδοσφαιρικής ανάλυσης.

Παράλληλα, θα υπάρξει πολιτιστικό πρόγραμμα για τους νεαρούς Κινέζους αθλητές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό, με επισκέψεις στην Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το Σούνιο και την Αρχαία Ολυμπία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά (Υδρα – Πόρος – Αίγινα ).

Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλους, Γιάννης Βρέντζος, ενώ το παρών έδωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Beijing Enterprise FC και Πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου Beijing Enterprise, κ. Li Yongcheng, ο Αντιπρόεδρος του Κινεζικού Συνδέσμου φιλίας για τις ξένες χώρες, κ. Song Jingwu, ο Πρόεδρος του ομίλου KaiXinRong Group, Dr. Hu Zhirong, ο πρόεδρος του Ελληνο-Κινεζικού συνδέσμου κ. Λευτέρης Κόντος, καθώς και το σύνολο του τεχνικού επιτελείου και η ομάδα της U17 της Beijing Enterprise FC.

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Βρέντζος τόνισε ότι αυτό το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην αγορά της Κίνας και στην ανάπτυξη συνεργασίας των δύο χωρών σε επίπεδο ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος της Beijing Enterprises σημείωσε:

“Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος. Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά των Ακαδημιών από την Κίνα να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες. Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη για την προσφορά του να φιλοξενήσει την ομάδα της U17 στην Ελλάδα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καρέτσας έχει προκαλέσει… χαμό στην Ευρώπη!

Μόλις 19 χρονών και ήδη στο στόχαστρο των μεγαλύτερων...

Νίκη για την Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο!

Ιδανική πρεμιέρα στη δεύτερη προκριματική φάση του WU19 EURO...

“Παίζει” η επιστροφή του Κωστούλα στην Ελλάδα!

Ο Μπάμπης Κωστούλας παραμένει αγαπητός στην καρδιά των φιλάθλων...

Ο Κρόος επιστρέφει στην ομάδα που… πέτυχε τα πάντα!

Ο Τόνι Κρόος φαίνεται να ετοιμάζεται να επιστρέψει στη...

Στα ραντάρ Ελληνικών ομάδων ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας φέρεται να απασχολεί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ