Παρασκευή, 29/03/24
AEK Ακαδημίες

“Ξήλωσε” έξι προπονητές και Σαβέβσκι από τις ακαδημίες της η ΑΕΚ!

Ολικό “λίφτινγκ” στις ακαδημίες της ΑΕΚ!

Όπως ανακοινώθηκε, έξι προπονητές που βρίσκονταν μέχρι τώρα στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αποτελούν παρελθόν.

Πρόκειται για τους Νίκο Παναγιωτάρα (προπονητής U20), Μάρκο Δήμο (U17), Δημήτρη Ρούσσο (U16), Άγγελο Χατζόπουλο (U15), Διονύση Κατραμάδο (U13) και Τάσο Κυριακόπουλο!

Εντός των επόμενων ημερών, ο Άκης Ζήκος αναμένεται να πάρει το χρίσμα του νέου υπεύθυνου Ακαδημιών της ΑΕΚ και, ουσιαστικά, θα είναι αυτός που θα επιλέξει τους νέους τεχνικούς.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως παρέμειναν κανονικά στα πόστα τους ο προπονητής U14 της Ένωσης, Ιβάν Νεντέλκοβιτς και οι Στέλιος Ορφανίδης-Μιχάλης Παυλής-Χάρης Κοπιτσής που ασχολούνται με τις ομάδες U12 και κάτω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του νέου μοντέλου λειτουργίας που θα εφαρμοστεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου με έναρξη ισχύος από την 1η Ιουνίου, δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τους προπονητές Νίκο Παναγιωτάρα, Διονύση Κατραμάδο, Αγγελο Χατζόπουλο, Μάρκο Δήμο, Δημήτρη Ρούσσο και Τάσο Κυριακόπουλο.

 

Η ΑΕΚ τούς ευχαριστεί για την προσφορά τους και τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της δουλειάς τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

 

Οι λεπτομέρειες και τα πρόσωπα του νέου μοντέλου λειτουργίας των Ακαδημιών θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες”.

 

“Τέλειωσε” και ο Σαβέβσκι!

 

Τρίτο «αντίο» του Τόνι Σαβέβσκι στην ΑΕΚ. Μετά από αυτό ως παίκτης και προπονητής, ο Σκοπιανός μεγάλος άσος του παρελθόντος αποτελεί παρελθόν και από τη θέση του υπεύθυνου σκάουτινγκ των ακαδημιών. Πρόκειται για μια απόφαση που λήφθηκε στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών των τμημάτων υποδομής που αναλύσαμε παραπάνω…

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του νέου μοντέλου λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Τόνι Σαβέβσκι από τη θέση του Υπεύθυνου Σκάουτινγκ.

 

Η ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο διάστημα που υπηρέτησε το πόστο αυτό, αλλά και για τη διαχρονική παρουσία του στις Ακαδημίες της ομάδας, και του εύχεται κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνει στη συνέχεια της καριέρας του.

 

Ο Τόνι Σαβέβσκι ήταν και θα παραμείνει ιστορικό κεφάλαιο του συλλόγου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ Ακαδημία

Στην… Ολλανδία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει αυθεντικά ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Μία προσπάθεια...
Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...