Παρασκευή, 29/03/24
Ολυμπιακός Ακαδημίες

Δεν… παίζονται τα “μωρά” του Ολυμπιακού!

Σαρώνουν τα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού στις μικρότερες ηλικίες!

Μέσα στο σαββατοκύριακο, οι ομάδες των ερυθρολεύκων από U16 μέχρι U8 έδωσαν επτά αναμετρήσεις, με τον απολογισμό να είναι έξι νίκες και μόλις μία ήττα.

Επιδόσεις που “μαρτυρούν” πως στο λιμάνι δίνεται βάρος στις ακαδημίες και γίνεται πραγματική δουλειά.

Αναλυτικά οι αγώνες όπως δημοσιεύτηκαν από την ΠΑΕ

Κ-16: Ολυμπιακός-Άτλας Αθηνών 6-1

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο στο Ρέντη η Κ-16 του Ολυμπιακού κέρδισε με 6-1 την ομάδα του Άτλα Αθηνών. Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι: Καλλιμούκος, Κόνιαρης (2), Κουτσιανούλης, Ράμα, Βοϊδονικόλας.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σφύρλας, Καλλιμούκος, Μποσκουϊδης, Κόνιαρης, Ζιμπίδης, Ράμα, Γλυνός, Μούγιος, Κουτσιανούλης, Κουλουριώτης, Γεωργαντής/ Δεγαϊτας, Χρυσικός, Κωνσταντινίδης, Κερίμ, Βοϊδονικόλας.

Κ-15: Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 0-1

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Ριζούπολη η μικτή ομάδα της Κ-15 και Κ-14 της Ακαδημίας μας με προπονητή τον Γιώργο Παπακωστούλη κέρδισε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Καρακώστας στο 71′.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης (Πολύδωρος), Τιμολέων, Πανιάς, Καρακώστας, Μαρίνης, Αντωνόπουλος, Αμανατίδης, Κουϊμελής, Ντότης, Γιανναράκος, Δούμας Α.

Κ-14: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0

Σ’ αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη στο Ρέντη η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 5-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι: Σπυριδάκης (3), Φεϊζούλα (2).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σταρένιος, Τσιουρής, Γιγίνης, Δούμας, Γαρμπής, Καραπαναγιωτίδης, Τάμπος, Σπυριδάκης, Λιτάσος, Σταμούλης, Σταμέλλος/ Φεϊζούλα, Ντόη, Πετάνι, Λάγγας, Κίτσος, Ζέζας.

Κ-12: Παννεαπολικός-Ολυμπιακός 1-12

Σ’ αγώνα του Πρωταθλήματος ΕΠΣ Πειραιά που διεξήχθη στη Νίκαια η Κ-12 του Ολυμπιακού κέρδισε με 12-1 τον Παννεαπολικό. Τα γκολ της ομάδας του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχαν οι: Φαλέκας (3), Μουζακίτης (2), Κανάκης (2), Παρασκευάς, Μπατσιάκος, Μπασμπανάς, Τουλγέρογλου, Βασιλάκος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Συρίγος, Βασιλάκος, Τόλι, Παρασκευάς, Φικάι, Μακρυνώρης, Γεωργούλιας, Κανάκης, Μπασμπανάς, Μπατσιάκος, Φαλέκας/ Λεγάκης, Μελαδάκης, Μουζακίτης, Ρουμελιώτης, Κοκμοτός, Τουλγέρογλου, Δρόσος.

Κ-11: Ολυμπιακός-Σκορπιός Φυλής 9-0

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Ρέντη η Κ-9 του Ολυμπιακού κέρδισε με 9-0 τον Σκορπιό Φυλής. Τα γκολ για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη πέτυχαν οι: Μυστακίδης (2), Μπάμπουλης (2), Κουτρέτσης (2), Κοπανίδης, Μανιός. Η αντίπαλη ομάδα πέτυχε και αυτογκόλ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιοβανίδης, Τσόνεβ, Χαρίτος, Αντωνάκος, Μανιός, Μπάδρας, Κουτρέτσης, Μουζακίτης, Μυστακίδης/ Γιαννόπουλος, Δανδουλάκης, Κοπανίδης, Χατζόγλου, Κουτσόπουλος, Δρίκος, Σκιαδάς, Μπάμπουλης.

Κ-9: Ολυμπιακός-Σκορπιός Φυλής 9-6

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σχολή Καραϊσκάκη η Κ-9 του Ολυμπιακού κέρδισε με 9-6 τον Σκορπιό Φυλής. Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού πέτυχαν οι: Σουχλάκης (4), Διαμαντάκος (2), Κούρτης (2), Καρυτινός.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι:  Σπυρόπουλος, Αυγουστίδης, Σουχλάκης, Πατρώνης, Μιχαηλίδης, Κούρτης, Γούσιος, Δουλεβέρας, Γεωργαντάς, Καντεράκης, Καρυτινός, Μουγγός, Μουστάκης, Βρυώνης, Διαμαντάκος, Μιχαλακέλης, Ποτουρίδης.

Κ-8: Ολυμπιακός-Εθνικός Πειραιά 2-4

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη η Κ-8 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 2-4 από τον Εθνικό Πειραιά. Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού πέτυχαν οι: Μυλωνάς, Ζώγας.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Ταβουλάρης, Ντραγκότι, Ζώγας, Μαγλόγιαννης, Μαρούλης, Μυλωνάς, Πλης, Σαμουργασίδης, Σεϊντόλι, Συριβλής. Τσαλαπατανάκης, Τσολακάκης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...