Κόσμος

Ακαδημίες στην Κίνα για την Μάντσεστερ Σίτι!

Εντείνει την προσπάθειά της, για επέκταση του brand name της στην αγορά της Ασίας η Μάντσεστερ Σίτι. Η αγγλική ομάδα θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την τεχνολογική εταιρεία BNN Technology, με αμφότερες τις πλευρές να εστιάζουν στα προγράμματα προπονητών της Σίτι.

Το εγχείρημα

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα βοηθήσει έμπρακτα στην υλοποίηση των προγραμμάτων, που σαν στόχο θα έχουν την επιπλέον κατάρτιση Κινέζων προπονητών. Κάτι παρόμοιο γίνεται με την BNN και την Άρσεναλ, επίσης για την αγορά της Κίνας.

Η διαφορά με τους ”Κανονιέρηδες” θα είναι πως ετοιμάζονται ακαδημίες της ομάδας του Μάντσεστερ, σε Πεκίνο και Χανγκτσόου. Το εγχείρημα αυτό θα αφορά 144 ποδοσφαιριστές άνω των 18, ενώ το επόμενο βήμα θέλει αντίστοιχες ακαδημίες να στεγάζονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Αγγλία.

Στο “παιχνίδι” της ανανέωσης μπαίνει και η ψηφιακή εφαρμογή της εταιρείας, Xinhua News. Μέσω αυτής, οι Κινέζοι φίλοι των Πολιτών θα μπορούν να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα της ομάδας και των παικτών της. Επιπλέον, θα έχουν πρόσβαση σε συνεντεύξεις, βίντεο από τις προπονήσεις και άρθρα σχετικά με τον σύλλογο.

Μην ξεχνάμε πως στο πελατολόγιο των Κινέζων έχει προστεθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και η Μπαρτσελόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματσάρα με… “Πράσινο” τρίποντο στο ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 3-1,...

Πέρασε με νίκη από τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Παναιτωλικού!

Η U17 του Παναιτωλικού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού,...

Νίκη για Λεβαδειακό – Ανακοίνωση κατά διαιτητών από Παναιτωλικό!

Ένταση είχε το παιχνίδι στη Λιβαδειά, ανάμεσα σε Λεβαδειακό...

Ο Ατρόμητος πήγε στην Καλαμάτα και έφυγε με τρίποντο!

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ