Κόσμος

Ακαδημίες στην Κίνα για την Μάντσεστερ Σίτι!

Εντείνει την προσπάθειά της, για επέκταση του brand name της στην αγορά της Ασίας η Μάντσεστερ Σίτι. Η αγγλική ομάδα θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την τεχνολογική εταιρεία BNN Technology, με αμφότερες τις πλευρές να εστιάζουν στα προγράμματα προπονητών της Σίτι.

Το εγχείρημα

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα βοηθήσει έμπρακτα στην υλοποίηση των προγραμμάτων, που σαν στόχο θα έχουν την επιπλέον κατάρτιση Κινέζων προπονητών. Κάτι παρόμοιο γίνεται με την BNN και την Άρσεναλ, επίσης για την αγορά της Κίνας.

Η διαφορά με τους ”Κανονιέρηδες” θα είναι πως ετοιμάζονται ακαδημίες της ομάδας του Μάντσεστερ, σε Πεκίνο και Χανγκτσόου. Το εγχείρημα αυτό θα αφορά 144 ποδοσφαιριστές άνω των 18, ενώ το επόμενο βήμα θέλει αντίστοιχες ακαδημίες να στεγάζονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Αγγλία.

Στο “παιχνίδι” της ανανέωσης μπαίνει και η ψηφιακή εφαρμογή της εταιρείας, Xinhua News. Μέσω αυτής, οι Κινέζοι φίλοι των Πολιτών θα μπορούν να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα της ομάδας και των παικτών της. Επιπλέον, θα έχουν πρόσβαση σε συνεντεύξεις, βίντεο από τις προπονήσεις και άρθρα σχετικά με τον σύλλογο.

Μην ξεχνάμε πως στο πελατολόγιο των Κινέζων έχει προστεθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και η Μπαρτσελόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια ταλέντα πήραν… προαγωγή στον Ολυμπιακό;

Με πολλούς βασικούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, ο Ιμανόλ...

Στην Γεωργία για τη νίκη η Εθνική Ελπίδων!

Στην τελική ευθεία των προκριματικών του UEFA U21 EURO...

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ