Αστέρας Τρίπολης

“Τσεκάρει” δυο ταλέντα απο τον Παμπατραϊκό ο Αστέρας Τρίπολης!

Ο Αστέρας Τρίπολης φημίζεται για το καλό τμήμα scouting που διαθέτει και για το γεγονός πως εμπιστεύεται πολλά ταλέντα απο την ακαδημία του.

Αυτή τη φορά, οι “Αρκάδες” έχουν βάλει στο “στόχαστρο” τους, δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στον Παμπατραϊκό. Ο λόγος για τους Ντίνο Κωνσταντίνο και Κωνσταντίνο Σταθόπουλο. Και οι δυο είναι γεννημένοι το 2001. 

Τα δύο παιδιά μετείχαν φέτος στην Μικτή ομάδα ΕΠΣ Αχαϊας, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Νέων, όπου ηττήθηκαν απο την ΕΠΣ Σερρών με 3-1. Ο Ντίνος Κωνσταντίνος πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του.

Ανήκουν στον Παμπατραϊκό και παίζουν στην ανδρική ομάδα, που συμμετέχει στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Αχαϊας. Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν στο Προπονητικό Κέντρο του Αστέρα Τρίπολης και πέρασαν απο δοκιμαστικά τεστ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Έτσι το ενδεχόμενο να κληθούν εκ νέου απο τους “Αρκάδες” συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μιας και ο Αστέρας φαίνεται διατεθειμένος να επενδύσει σε νεαρά ταλέντα απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ προχωρά για ένα μεγάλο ταλέντο της Βουλγαρίας!

Νέες λεπτομέρειες έρχονται από τη Βουλγαρία για την περίπτωση...

Πρόβλημα με φιλική αναμέτρηση της Εθνικής!

Δύο φιλικά στις 4 και 7 Ιουνίου για την...

Ανακοινώθηκε στον ΟΦΗ ο 15χρονος Φουστέρης!

Η Ακαδημία Playland της Σαντορίνης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του...

Ο ΠΑΟΚ σε επαφές με Ακαδημία για την απορρόφηση των τμημάτων της!

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές ανάμεσα στην ΚΑΕ...

Η…Champion 4life U15 του ΠΑΟΚ!

Το τέταρτο συνεχόμενο τρόπαιο και το έβδομο συνολικά από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ