Πέμπτη, 28/03/24
Βέροια

Με την πρώτη ομάδα ο Βενετικίδης!

Η Βέροια αντιμετωπίζει σήμερα τον Παναιτωλικό για την 28η αγωνιστική της Super League και στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκεται για πρώτη φορά και ο 16χρονος τερματοφύλακας, Θεόδωρος Βενετικίδης (γεννημένος στις 20/2/2001).

Ο νεαρός γκολκίπερ προβιβάστηκε το προηγούμενο καλοκαίρι στην πρώτη ομάδα της Ημαθίας, ωστόσο δεν φαίνεται πως θα μείνει για καιρό εκεί. Το καλοκαίρι αναμένεται να ανοίξει τα πανιά του για άλλες πολιτείες και συγκεκριμένα την Ιταλία, καθώς πρόσφατα βρέθηκε και δοκιμάστηκε στη Μπολόνια, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας τον περιμένουν σε λίγους μήνες για να υπογράψει συμβόλαιο και να ξεκινήσει μια νεα καριέρα στο εξωτερικό.

Σήμερα θα βρεθεί για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας και θα πάρει “γεύση” απο Super League στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο 16χρονος άσος προέρχεται απο τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κουλούρας, ο οποίος ειδικεύεται στους πορτιέρο. Στη συγκεκριμένη ακαδημία υπάρχουν αρκετά ταλέντα, με την Βέροια να ανακαλύπτει πριν λίγα χρόνια τον Βενετικίδη και να τον παίρνει στα τμήματα υποδομής της.

Πλέον ο νεαρός τερματοφύλακας διανύει τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας και είναι έτοιμος για μια νέα μεγάλη πρόκληση στη καριέρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...