Παρασκευή, 29/03/24
Ηρακλής

Τιμωρία για τις U20 και U17 του Ηρακλή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας:

Η παρακάτω απόφαση αφορά πρωτάθλημα Novasports Superleague, U17, 14η Αγωνιστική
Α) Ηρακλής (U17): “Βάσει των αναφερομένων στο από 25/3/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), καλείσθε ενώπιόν μας, την Παρασκευή, 7-4-2017 και ώρα 12:00, προς απολογία ως υπαίτια για τη μη τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Κ. – Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο γήπεδο ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, τη 25η-3-2017 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομής Α΄ Εθνικής Κατηγορίας ΝΕΩΝ Α΄ΟΜΙΛΟΥ κάτω των 17 ετών, εξαιτίας της μη προσελεύσεως της ομάδας σας, ήτοι για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 επ, 16 παρ.1, 17 παρ. 1,2 και 21 παρ. 2 και 3 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων (Κ.Α.Π.) Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο»: ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ η μη τέλεση του αγώνα οφείλεται σε υπαιτιότητα της εγκαλουμένης Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ U17. ΤΙΜΩΡΕΙ την εγκαλουμένη Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ U17 με απώλεια του αγώνα. ΑΦΑΙΡΕΙ από την ως άνω εγκαλουμένη δύο (2) βαθμούς από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.
Η παρακάτω απόφαση αφορά πρωτάθλημα Novasports Superleague, U20, 20η Αγωνιστική.
Α) ΗΡΑΚΛΗΣ U20: “Βάσει των αναφερομένων στο από 26/3/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), καλείσθε ενώπιόν μας, την Παρασκευή, 7-4-2017 και ώρα 12:00, προς απολογία ως υπαίτια για τη μη τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – AEK, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο γήπεδο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΙΚΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ, τη 26η-3-2017 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομής Α΄ Εθνικής Κατηγορίας ΝΕΩΝ Α΄ΟΜΙΛΟΥ κάτω των 20 ετών, διότι πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τον έλεγχο του αγωνιστικού χώρου, ο Διαιτητής του αγώνα, διαπίστωσε την αντικανονικότητα του γηπέδου και δη ότι δεν υπήρχαν πλάγιες γραμμές, ούτε γραμμές που θα καθόριζαν τη μεγάλη περιοχή, ήτοι για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 επ, 9 και 21 παρ. 2 περ. α΄ του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων (Κ.Α.Π.) Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο”: ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι η μη τέλεση του αγώνα οφείλεται σε υπαιτιότητα της εγκαλουμένης Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ U20. ΤΙΜΩΡΕΙ την εγκαλουμένη Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ U20 με απώλεια του αγώνα. ΑΦΑΙΡΕΙ από την ως άνω εγκαλουμένη δύο (2) βαθμούς από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...