Αστέρας Τρίπολης (U20) - Ξάνθη (U20)

Επιστροφή στις νίκες για την U20 του Αστέρα Τρίπολης!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 3-1 την Ξάνθη για την 28η αγωνιστική της Super League U20.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε ένα γρήγορο γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Με δύο γκολ του Τσέκου όμως στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ με 2-0.

Οι “Αρκάδες” συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και στο 69′ κατάφεραν να “κλειδώσουν” τη νίκη τους, με δράστη τον Μπαστιάνο. Το μόνο που κατάφεραν οι “Ακρίτες” ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με τον Σβάρνα στο 90′.

Με αυτή τη νίκη, ο Αστέρας παρέμεινε στην θέση και έφτασε τους 32 βαθμούς. Απ την άλλη η Ξάνθη παρέμεινε στην 11η θέση με 25 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Για την U20 του Αστέρα Τρίπολης ξεκίνησαν οι: Τσιμόπουλος, Τσέκος, Μπινιώρης, Ζήσης, Άσσεν, Κοντογιαννόπουλος, Νικολακόπουλος, Νάτσης, Δουβίκας, Τσιώλης, Μπαστιάνος.

Έπαιξαν και οι: Ζήσης, Απειρανθίτης, Ζήσης Γ., Διαμαντόπουλος.

Η σύνθεση της U20 της ΞάνθηςΣαββίδης, Βαφειάδης, Σβάρνας, Παπάζογλου, Χασάνογλου, Τσέλα (46′ Καπτέλι), Παπαδόπουλος, Τσάπαρης (65′ Χαντζής), Χατζηχασάνογλου (75′ Καλογιάννης), Μελισσόπουλος, Σαμπανίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κορυφαία λίστα του… κόσμου έχει δυο Ελληνόπουλα!

Όχι ένα, αλλά δυο ταλεντάρες από την Ελλάδα κρύβει...

Είναι αρκετό μόνο το ταλέντο;

Το ταλέντο είναι ένα πολύτιμο δώρο, ένα φυσικό χάρισμα...

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πάει στην… Ευρώπη!

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πηγαίνει σε πολλές πόλεις της...

Θρήνος με τον θάνατο νεαρού ποδοσφαιριστή στην Κολομβία!

Θρήνος στην Κολομβία και το ποδόσφαιρο της χώρας, μετά...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Ελπίδων!

Στο προπονητικό κέντρο της ΕΠΟ "Γ. Βαρδινογιάννης", ξεκίνησε την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ