ΟΦΗ

Αφήσε καλές εντυπώσεις στη Γερμανία ο ΟΦΗ!

Τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, που βρίσκονται στη Γερμανία έδωσαν τα πρώτα τους φιλικά χτες (8/4) και τα πήγαν μάλιστα πολύ καλά.

Η μικτή ομάδα U14-U15 του ΟΦΗ κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία της με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, ενώ η ομάδα U14 κατέκτησε την 2η θέση με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Τα μεγαλύτερα παιδιά του ΟΦΗ αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς με την VFL Pfullingen επικρατώντας 2-1 με ανατροπή στο σκορ, όπως με ανατροπή επικράτησαν και στο δεύτερο ματς με 3-1 της. Το τρίτο ματς, όπου και κρίθηκε η πρωτιά, ήταν συναρπαστικό απέναντι στην SG Sonnenhoff (Μικτή Στουγκάρδης), με το σκορ να είναι 3-2 υπέρ του ΟΦΗ. Έτσι η 1η θέση πήγε θριαμβευτικά στην ομάδα του Μανόλη Δερμιτζάκη.

Η U14 του ΟΦΗ έφερε 0-0 με την VFL Pfullingen, στη συνέχεια νίκησε με πολύ καλή εμφάνιση την 1-0 το πρώτο αγωνιστικό τμήμα της Ακαδημίας της Στουτγκάρδης VFB Stuttgart και στο τρίτο ματς αντιμετώπισε την πολύ δυνατή U13 της Στουτγκάρδης MTV Stuttgart, όπου ηττήθηκε με 2-0. Έτσι τα πιτσιρίκια του Βασίλη Πρινάρη κατέκτησαν την 2η θέση στον όμιλό τους.

Μετά τα παιχνίδια ακολούθησε μπάρμπεκιου για όλους, με την φιλοξενία της Στουτγκάρδη να είναι εξαιρετική και να συνεργάζεται άψογα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Όλα τα παιδιά κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες μέσα απο αυτά τα φιλικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και επίσημα “Κανονιέρης” ο Χρήστος Τζόλης!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα...

Πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν για την U17 της ΑΕΚ!

Με την πρώτη της προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας...

Επίσημη η επιστροφή Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ – Αναλαμβάνει την U19!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί επιστρέφει στον ΠΑΟΚ — αυτή...

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ