Ολυμπιακός

Νικολάου: “Η ομάδα κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί”!

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 13/08/1998) Δημήτρης Νικολάου, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, μίλησε για την πρόκριση, αλλά και πως βλέπουν τον επόμενο αντίπαλο στο Λιμάνι.

Ο νεαρός αγωνίστηκε μόλις για 6′, αφού πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Μανθάτη, δημιουργώντας κάποιες καλές πάσες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Το σχόλιό του για το ματς: “Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, το θέμα είναι ότι η ομάδα αντέδρασε. Πέτυχε το πρώτο γκολ το οποίο μας εξασφάλισε ένα βήμα για την πρόκριση. Μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ που μας έδωσε την πρόκριση και το θέμα είναι ότι η ομάδα πέτυχε τον στόχο τη”.

Το αν υπάρχει κούραση στην ομάδα: “Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κούραση. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές, ο προπονητής κάνει rotation και σε κάθε παιχνίδι βλέπουμε διαφορετικούς παίκτες. Η ομάδα είναι έτοιμη για να ανταποκριθεί σε όλα τα παιχνίδια και να κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί”.

Την προτίμησή του στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου: “Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποια προτίμηση. Όποιος αντίπαλος και να έρθει θα τον αντιμετωπίσουμε με κάθε τρόπο, όπως ξέρουμε και όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και περιμένουμε να δούμε τον επόμενο αντίπαλό μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κορυφαία λίστα του… κόσμου έχει δυο Ελληνόπουλα!

Όχι ένα, αλλά δυο ταλεντάρες από την Ελλάδα κρύβει...

Είναι αρκετό μόνο το ταλέντο;

Το ταλέντο είναι ένα πολύτιμο δώρο, ένα φυσικό χάρισμα...

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πάει στην… Ευρώπη!

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πηγαίνει σε πολλές πόλεις της...

Θρήνος με τον θάνατο νεαρού ποδοσφαιριστή στην Κολομβία!

Θρήνος στην Κολομβία και το ποδόσφαιρο της χώρας, μετά...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Ελπίδων!

Στο προπονητικό κέντρο της ΕΠΟ "Γ. Βαρδινογιάννης", ξεκίνησε την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ