Κυριακή, 08/09/24
Ολυμπιακός

Καλή εμφάνιση απο Ρέτσο και Μανθάτη! (photos)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Παναγιώτης Ρέτσος (γεννημένος στις 9/8/1998) και Γιώργος Μανθάτης (γεννημένος στις 11/5/1997) ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στο χθεσινό (9/3) παιχνίδι, κόντρα στη Μπεσίκτας για τους “16” του Europa League.

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και είχε πολύ καλή παρουσία. Στις περισσότερες φάσεις είχε σωστές τοποθετήσεις και έκανε καλά τη δουλειά του. Στη φάση του γκολ προσπάθησε να κόψει τον Αμπουμπακάρ, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια απομάκρυνε τη μπάλα λίγο πριν τη γραμμή και στέρησε στους Τούρκους την ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ. Γενικά η παρουσία του ήταν πολύ καλή, σε ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων.

retsos_besiktas

Πολύ καλά τα πήγε και ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος όμως έκανε και τα λαθάκια του. Πίεζε αρκετά και συνέχεια ψηλά την αντίπαλη άμυνα, προσπαθώντας να την οδηγήσει στο λάθος. Αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο και ήταν ακούραστος, καθώς δεν έμενε καθόλου στάσιμος μέσα στο γήπεδο. Βέβαια τα λαθάκια που προαναφέραμε παραπάνω, αφορούν στο γεγονός πως πολλές φορές κράταγε παραπάνω απο όσο έπρεπε τη μπάλα κάνοντας άσκοπες ντρίμπλες.

mantahtis_besiktas

Ο Θανάσης Ανδρούτσος (γεννημένος στις 6/5/1997) δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου απο τον Βασίλη Βούζα, ωστόσο μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε:

“Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο χρειάστηκε να τρέξουμε πολύ, κλείσαμε καλά τους χώρους απέναντι στην Μπεσίκτας, μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα όπως και έδειξε. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και στο δεύτερο μέχρι που ένα λάθος δικό μας επέτρεψε στους αντιπάλους να ισοφαρίσουν.

Αυτό το γκολ τους έδωσε αυτοπεποίθηση, αλλά εμείς ελέγχαμε αμυντικά το ματς μέχρι το τέλος του. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να πάμε στην Τουρκία, να σκοράρουμε και να πάρουμε την πρόκριση”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...