Σάββατο, 27/07/24
Γερμανία

Γιάν Φίτε Αρπ: To λαμπρό “αστέρι” του Αμβούργου! (vid)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

“Λίρα” εκατό φαίνεται πως έχει βρει το Αμβούργο. Η γερμανική ομάδα έχει στις ακαδημίες της τον 17χρονο, Γιάν Φίτε Αρπ, ο οποίος κάνει “μαγικά” πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Ο Φίτε Αρπ γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2000 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Αμβούργου. Πιστός μέχρι και σήμερα στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, ο 17χρονος άσος περιμένει πως και πως να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα και το πρωτάθλημα της Bundesliga.

Στη χώρα του χαρακτηρίζεται ως ο επόμενος Μίροσλαβ Κλόζε. Και πως να μην γίνει αυτό, όταν οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί είναι κάτι παραπάνω απο εντυπωσιακές. Στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην U17 του Αμβούργου και σε 24 παιχνίδια πέτυχε 11 γκολ.

Φέτος πετάει “φωτιές” και “ματώνει” ακατάπαυστα τα αντίπαλα δίχτυα. Σε 18 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα έχει βρει 23 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Μάλιστα έχει σημειώσει δύο χατ-τρικ και τέσσερα καρέ (4 γκολ σε έναν αγώνα).

Πρότυπο του είναι ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ, με τους “μνηστήρες” να κάνουν ήδη την εμφάνιση τους. Ντόρτμουντ, Βόλφσμπουργκ και Τσέλσι ενδιαφέρονται για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να θέλει να αποχωρήσει απο το Αμβούργο.

Πριν λίγους μήνες η γερμανική ομάδα βρέθηκε στο Ντουμπάι για προετοιμασία, λόγω της χειμερινής διακοπής της Bundesliga, με τον 17χρονο άσο να συμμετέχει για πρώτη φορά στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Οι εμπειρίες που αποκόμισε σίγουρα είναι πολύ σημαντικές.

Σε εθνικό επίπεδο είναι διεθνής με την U17 της Γερμανίας, όπου μετράει 6 συμμετοχές και 3 γκολ. Το μεγάλο του όνειρο είναι να αγωνιστεί με την φανέλα της πρώτης ομάδας, κάτι το  οποίο όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει.

https://www.youtube.com/watch?v=I-UBnHj79-A

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...