Πέμπτη, 25/04/24
Εθνική Παίδων (U17)

Γεωργόπουλος: “Να προκριθούμε για την πατρίδα μας”!

Λίγες ημέρες πριν από την αναχώρηση της Εθνικής Παίδων (U17) για την Πορτογαλία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Γεωργόπουλος, μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ έδωσε “σύνθημα” πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα είναι πανέτοιμη, παρά τις απουσίες λόγω τραυματισμού.

Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε, πως Η Εθνική Παίδων βρίσκεται στον 3ο όμιλο με αντιπάλους τις Ισπανία, Πολωνία και Πορτογαλία (διοργανώτρια του τουρνουά).

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο κ.Γεωργόπουλος στο epo.gr:

Σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μας;

“Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας. Είμαστε έτοιμοι, παρά τις ελλείψεις που είχαμε λόγω τραυματισμών την τελευταία στιγμή. Όλα αυτά τα χρόνια, δουλεύουμε με διευρυμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να έχουμε ανοιχτό πεδίο επιλογών”.

Ποια είναι η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις της σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας;

“Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή να προκριθούμε για την πατρίδα μας. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες όπως είναι η Πορτογαλία και η Ισπανία, καθώς και τη διαρκώς αναπτυσσόμενη Πολωνία, αλλά κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε αισιόδοξοι και δυνατοί”.

Από τον έλεγχο που έχετε στους αντιπάλους μας, πού έχετε εστιάσει;

“Έχουμε παρακολουθήσει αγώνες όλων των αντιπάλων μας, αλλά έχουμε εστιάσει στην Πορτογαλία, εναντίον της οποίας θα δώσουμε το πρώτο παιχνίδι μας. Την Ισπανία και την Πολωνία, με τις οποίες θα παίξουμε στη συνέχεια, θα έχουμε την ευκαιρία να τις δούμε εκ νέου και επί τόπου. Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε δώσει προτεραιότητα στην ανάλυση της Πορτογαλίας, που έχει καλή συνοχή και εξαιρετικούς επιθετικούς παίκτες”.

Η ελληνική ομάδα ποια πλεονεκτήματα παρουσιάζει;

“Έχουμε μια πολύ καλή γενιά παικτών και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα αυτά τα παιδιά θα εμφανιστούν στο προσκήνιο του εγχώριου ποδοσφαίρου. Η ομάδα μας βασίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία, στη συνοχή των γραμμών και στο επιθετικό μας κομμάτι στη γρήγορη μετάβαση με την εκδήλωση αντεπιθέσεων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...