Εθνική Παίδων (U17)

Γεωργόπουλος: “Να προκριθούμε για την πατρίδα μας”!

Λίγες ημέρες πριν από την αναχώρηση της Εθνικής Παίδων (U17) για την Πορτογαλία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Γεωργόπουλος, μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ έδωσε “σύνθημα” πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα είναι πανέτοιμη, παρά τις απουσίες λόγω τραυματισμού.

Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε, πως Η Εθνική Παίδων βρίσκεται στον 3ο όμιλο με αντιπάλους τις Ισπανία, Πολωνία και Πορτογαλία (διοργανώτρια του τουρνουά).

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο κ.Γεωργόπουλος στο epo.gr:

Σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μας;

“Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας. Είμαστε έτοιμοι, παρά τις ελλείψεις που είχαμε λόγω τραυματισμών την τελευταία στιγμή. Όλα αυτά τα χρόνια, δουλεύουμε με διευρυμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να έχουμε ανοιχτό πεδίο επιλογών”.

Ποια είναι η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις της σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας;

“Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή να προκριθούμε για την πατρίδα μας. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες όπως είναι η Πορτογαλία και η Ισπανία, καθώς και τη διαρκώς αναπτυσσόμενη Πολωνία, αλλά κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε αισιόδοξοι και δυνατοί”.

Από τον έλεγχο που έχετε στους αντιπάλους μας, πού έχετε εστιάσει;

“Έχουμε παρακολουθήσει αγώνες όλων των αντιπάλων μας, αλλά έχουμε εστιάσει στην Πορτογαλία, εναντίον της οποίας θα δώσουμε το πρώτο παιχνίδι μας. Την Ισπανία και την Πολωνία, με τις οποίες θα παίξουμε στη συνέχεια, θα έχουμε την ευκαιρία να τις δούμε εκ νέου και επί τόπου. Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε δώσει προτεραιότητα στην ανάλυση της Πορτογαλίας, που έχει καλή συνοχή και εξαιρετικούς επιθετικούς παίκτες”.

Η ελληνική ομάδα ποια πλεονεκτήματα παρουσιάζει;

“Έχουμε μια πολύ καλή γενιά παικτών και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα αυτά τα παιδιά θα εμφανιστούν στο προσκήνιο του εγχώριου ποδοσφαίρου. Η ομάδα μας βασίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία, στη συνοχή των γραμμών και στο επιθετικό μας κομμάτι στη γρήγορη μετάβαση με την εκδήλωση αντεπιθέσεων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού!

Από τα γήπεδα της Ηλείας στη Super League.Ο Δημήτρης...

Ταλεντάκι από τα Ιωάννινα πήρε ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ακόμη νεαρό παίκτη από την...

Πενθεί ο ΠΑΟΚ – “Έφυγε” νεαρή ποδοσφαιρίστρια!

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.Η...

Σε αναζήτηση προπονητή η U19 του Λεβαδειακού – Τέλος από την ομάδα ο Κιάσσος!

Ο Κώστας Κιάσσος αποχωρεί από τον Λεβαδειακό έπειτα από...

Ο Άρης πήρε ταλεντάκι του Μακεδονικού!

Ο Άρης ενισχύει τις ακαδημίες του με μια κίνηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ