Πέμπτη, 25/04/24
Ηρακλής (U20) - Παναθηναϊκός (U20)

“Έβρεξε” γκολ στην Θεσσαλονίκη! (photos)

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εκτός έδρας τον Ηρακλή με 4-2 για την 24η αγωνιστική της Super League U20 και μείωσε προσωρινά την διαφορά απο την κορυφή.

Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν μόλις στο 6′ με πλασέ του Πίσπα. Ο “Γηραιός” απάντησε στο 23′ με τον Ευθυμίου, ο οποίος έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα στο σκορ, καθώς έπειτα απο ωραίο συνδυασμό στο 36′ ο Κουντουριώτης νίκησε τον Παπαδόπουλο και έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει αέρα δύο τερμάτων με πλασέ του Παπανικολάου στο 47′. Ο Ηρακλής αντέδρασε και μπήκε ξανά στο παιχνίδι με σκόρερ τον Ζιώγα στο 54′. Το “τριφύλλι” κλείδωσε τη νίκη, με τον Παπανικολάου στο 69′. Έπειτα απο διπλή προσπάθεια ο μεσοεπιθετικός των “πρασίνων” έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικο 4-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης, χρησιμοποίησε τρια παιδιά απο την U17. Ο λόγος για τους Παπαδόπουλο, Τσαλταμπασίδη και Ζανάκη, οι οποίοι είναι γεννημένοι το 2000.

Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός πλησίασε στον έναν βαθμό το πρωτοπόρο, Ολυμπιακό, ο οποίος έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα. Ο Ηρακλής παρέμεινε στην 10η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U2o του Ηρακλή: Παπαδόπουλος Σ., Γουνόπουλος, Τσαλταμπασίδης, Δραγάνης (66′ Αλοπούδης), Μυλωνάς, Βλαχόπουλος, Δοξάκης (85′ Αποστόλου), Ευθυμίου, Τσεγκάι, Ζιώγας, Δαμουλάκης (41′ Ζανάκης) .

Η συνθεση της U20 του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος, Ντόκο, Ξηρός (67′ Αποστολάκης), Ζερβόπουλος, Μαυρομάτης, Μίγγος, Παπανικολάου (72′ Μπουζούκης), Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Κουντουριώτης (69′ Βαλμάς), Πίσπας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...