Ολυμπιακός

Η εμπιστοσύνη στις Ακαδημίες και η πρόσληψη του Καραταϊδη!

Τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός στηρίζεται αρκετά στα νεαρά παιδιά των Ακαδημιών του και με την πρόσληψη του Κυριάκου Καραταϊδη θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο “πείραμα” των τελευταίων ετών.

Γιώργος Μανθάτης (γεννημένος στις 11/5/1997), Θανάσης Ανδρούτσος (γεννημένος στις 6/5/1997), Παναγιώτης Ρέτσος (γεννημένος στις 9/8/1998) και Δημήτρης Νικολάου (γεννημένος στις 13/8/1998) έκαναν φέτος το μεγάλο βήμα και πλέον έχουν καθιερωθεί στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Ο Πάουλο Μπέντο φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της επιτυχίας, καθώς τους πίστεψε αρκετά απο την αρχή της σεζόν.

Μετά την αποχώρηση του Θοδωρή Ελευθεριάδη, ο Ολυμπιακός βγήκε στη “γύρα” για να  βρει το νέο Διευθυντή της Ακαδημίας του. Στο πρόσωπο του Κυριάκου Καραταϊδη, οι “ερυθρόλευκοι” βλέπουν έναν άνθρωπο, που μπορεί να συνεχίσει την καλή δουλειά που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια και να στηρίξει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο παλαίμαχος άσος ασχολείται ενεργά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τα τμήματα υποδομής εδώ και 15 χρόνια, με αποτέλεσμα να έχει την εμπειρία που ψάχνουν οι “Πειραιώτες”. Απο το 2002-2004 ήταν προπονητής στην Εθνική Παίδων, ενώ απο το 2004-2006 εργάστηκε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Αρχικά ως προπονητής στην ομάδα U17 και στη συνέχεια ως Διευθυντής στα τμήματα υποδομής. Τα τελευταία χρόνια είναι επικεφαλής της “ερυθρόλευκης” Σχολής στο Μενίδι, όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά.

Πλέον επιστρέφει ξανά στο Ρέντη, προκειμένου να αναλάβει το σημαντικότερο πόστο των Ακαδημιών της ομάδας, έχοντας ως στόχο να συνεχίσει την καλή δουλειά που γίνετε τα τελευταία χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...