Ηρακλής U20

Δυο 16χρονοι έπαιξαν με την U20 του Ηρακλή!

Μπορεί η U20 του Ηρακλή να ηττήθηκε με 4-1 απο τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League U20, ωστόσο ο Σάκης Αναστασιάδης χρησιμοποίησε στο συγκεκριμένο παιχνίδι δύο ποδοσφαιριστές απο την U17.

Ο “Γηραιός” κατέβηκε στην Αθήνα με 14 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, καθώς υπήρχαν αρκετοί τιμωρημένοι και τραυματίες. Ηττήθηκε με σκορ 4-1 απο τον Ατρόμητο, ωστόσο κέρδισε δύο ταλαντούχους νεαρούς.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης είχε πάρει στην αποστολή τους Λουφάκη και Παπαδόπουλο, οι οποίοι είναι γεννημένοι το 2000 και αγωνίζονται στην U17. Μάλιστα δεν έμειναν απλά στην παρουσία στην αποστολή της U20. Ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο τους. Είχαν καλή παρουσία και έτσι αναμένεται να πάρουν κι άλλες ευκαιρίες στην U20.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΟΦΗ αποχώρησε για το… American Dream!

Επτά χρόνια στον ΟΦΗ και τώρα ένα εντελώς διαφορετικό...

“Χτύπησε” 15χρονο ταλεντάκι από τη Βέροια η ΑΕΚ!

Ένα ακόμη ταλέντο της ελληνικής περιφέρειας βρίσκει τον δρόμο...

Νεαρός του ΠΑΟΚ αποχώρησε μετά από 11 χρόνια στην Ακαδημία!

Ένα κεφάλαιο 11 χρόνων κλείνει για τον Παναγιώτη Τσίτσκα....

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει ματιές σε μεγάλο ταλέντο από τη Βραζιλία!

Ένα ακόμα ανερχόμενο ταλέντο από τη Βραζιλία φαίνεται να...

Και επίσημα “Κανονιέρης” ο Χρήστος Τζόλης!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ