Πέμπτη, 25/04/24
Ατρόμητος (U20) - Ηρακλής (U20)

“Διέλυσε” τον Ηρακλή η U20 του Ατρόμητου!

Πραγματοποιώντας  εξαιρετική εμφάνιση, η U20 του Ατρόμητου επικράτησε της αντίστοιχης του Ηρακλή με 4-1, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League U20. Η ομάδα του κ.Παρθενίου, εκτός από το “τρίποντο” είχε ακόμα ένα κέρδος.

Την εξαιρετική εμφάνιση του Νικηφόρου Κοτσίκου, ο οποίος δείχνει να ενσωματώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στην ομάδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, στα 30′ που αγωνίστηκε, κέρδισε πέναλτι, αποβολή είχε δοκάρι ενώ και πέτυχε ένα γκολ.

Η U20 του Ατρόμητου προηγήθηκε με γκολ του Κάιο, μόλις στο 9ο λεπτό. Επτά λεπτά πριν βγει το ημίχρονο (38′) οι Περιστεριώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαζαρίδη. Στο 42‘ ο Ηρακλής “επέστρεψε” στο ματς μειώνοντας σε 2-1 με τον Νέστορα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “γηπεδούχοι” “καθάρισαν” με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι. Στο 65′ ο Κοτσίκος κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάιο και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα έκανε το 3-1. Στο 87′ ο Κοτσίκος, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της U20 του Ατρόμητου, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Η U20 του Ατρόμητου, με αυτήν την νίκη, “σκαρφάλωσε” στην θέση με 39 βαθμούς, την ώρα που ο Ηρακλής παρέμεινε στην 10η θέση με 25 βαθμούς.

Η σύνθεση της U20 του Ατρόμητου: Κίναλης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς,  Στρούγγης, Κρουσέλ, Νάτσος,  Ιγκμπινόμπα, Φαρία, Νταβιώτης, Λαζαρίδης, Κάιο.

Έπαιξαν και οι: Σαμπατάκος, Κότσικος, Κουτρούλης

Η σύνθεση της U20 του Ηρακλή: αναμένεται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγγλία

Ο Χάαλαντ ανανεώνει με τη Σίτι με ποσό… ρεκόρ...

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ετοιμάζεται για νέο συμβόλαιο με την ομάδα του, που θα τον κάνει τον... πλουσιότερο...
ΟΦΗ (U19)

Το γκολ του Φαϊτάκη που έδωσε το διπλό στον...

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με ένα γκολ στο τέλος της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη στην ομάδα...
Ισπανία

Ο Τσάβι μένει και η Μπαρτσελόνα…. διαλύεται!

Ο Ισπανός προπονητής αποφάσισε να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, πράγμα που φέρνει... σε προβλήματα...
Ολυμπιακός

Σίγουροι στη Σπόρτινγκ για το μέλλον του Αλεξανδρόπουλου!

Στην Πορτογαλική ομάδα πιστεύουν πως η μεταγραφή του νεαρού στον Ολυμπιακό φαντάζει αρκετά πιθανή. Ο Έλληνας κεντρικός μεσοεπιθετικός...
Έρευνα

Ένα Ελληνόπουλο στα… 100 πιο έμπειρα ταλέντα του κόσμου!

Ένας Έλληνας στην ίδια λίστα με ονόματα όπως ο Νέβες της Μπενφίκα, ο Γκαρνάτσο της Γιουνάιτεντ και...