Ηρακλής

Μπαστακός: Η εμπιστοσύνη του Σα Πίντο και η ανάδειξη στον Ηρακλή!

Ο 20χρονος επιθετικός, Μιχάλης Μπαστακός (γεννημένος στις 27/7/1996) πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με την πρώτη ομάδα του Ηρακλή και εμείς σας παρουσιάζουμε την πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Ο Μιχάλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα, απο όπου και κατάγεται. Απο μικρός ήταν κολλημένος με το ποδόσφαιρο και ξεκίνησε να παίζει στις Ακαδημίες του ΑΟ Φαραί. Σε ηλικία 15 ετών, ο Ατρόμητος τον ανακάλυψε και τον έφερε στην Αθήνα. Ο νεαρός επιθετικός εντάχθηκε άμεσα στην U15 των “Περιστεριωτών”, ωστόσο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μεταπήδησε στην U17, καθώς οι εμφανίσεις που πραγματοποιούσε ήταν εξαιρετικές. Τα πράγματα κυλούσαν εξαιρετικά για την καριέρα του Μιχάλη, ο οποίος στη συνέχεια πήρε ένα ακόμα παράσημο, καθώς εντάχθηκε στην U20.

Ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Σα Πιντο, έβλεπε την εξέλιξη του ταλαντούχου επιθετικού και γι αυτό το λόγο εισηγήθηκε στην διοίκηση να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ παράλληλα ξεκίνησε προπονήσεις στην πρώτη ομάδα.

“Να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και ικανότητες και μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα αν δουλέψει και μείνει ταπεινός”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Έτσι και έγινε ο Μιχάλης Μπαστακός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο, ωστόσο τα πραγματα ήταν πολύ δύσκολα στο ξεκίνημα. Ο νεαρός φορ δεν μπορούσε να βρει τον χώρο που ήθελε. Τον περασμένο Γενάρη εμφανίστηκε ο Ηρακλής, ο οποίος ήθελε να πάρει τον ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Περιστερίου δεν ήθελε όμως ούτε να ακούσει για πώληση του 20χρονου και έτσι ο δανεισμός ήταν η καλύτερη λύση. Ο Μπαστακός έφυγε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ήξερε πως εκεί θα βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Καλαματιανός ποδοσφαιριστής προσαρμόστηκε άμεσα στη νέα του ομάδα και μάλιστα έπειτα απο 3 συμμετοχές και συνολικά 50 λεπτά, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν αυτός ο οποίος ισοφάρισε και χάρισε τον βαθμό στον “Γηραιό”. 

Τα παιχνίδια της μοίρας τα έφεραν έτσι και στο επόμενο παιχνίδι ο Ηρακλής κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Σα Πίντο επέστρεψε στον πάγκο των “Περιστεριωτών” και έτσι ο Μπαστακός θα βρει απέναντι του, τον άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε και τον έκανε επαγγελματία.

Μένει να δούμε την αντίδραση των δύο, οι οποίοι είχαν πολύ καλή σχέση στο παρελθόν. Το σίγουρο είναι πως ο Μπαστακός θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ατρόμητο και σε περίπτωση που ο Σα Πίντο βρίσκεται ακόμα στον πάγκο της ομάδας, αναμένεται να ξεκινήσουν μια νέα συνεργασία με στόχο το καλύτερο για όλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...