Ολλανδία

Στα “σκαριά” η… E-Divisie!

Τα ντέρμπι ανάμεσα σε Φέγενοορντ, Άγιαξ, Αιντχόβεν και των υπολοίπων ομάδων θα λαμβάνουν χώρα και… στον ψηφιακό κόσμο. Η ολλανδική λίγκα Ερεντιβίζε ετοιμάζει και αυτή το δικό της ηλεκτρονικό πρωτάθλημα, που θα έχει την ονομασία E-Divisie.

Το παιχνίδι που επιλέχθηκε είναι το FIFA της EA Sports και οι συμμετέχοντες ομάδες θα είναι 18. Η Ολλανδική εταιρεία παραγωγής Endemol Shine Nederland, μαζί με την EA, θα αποτελέσουν άμεσους συνεργάτες του εγχειρήματος, ενώ και το τηλεοπτικό δίκτυο Fox Sports θα μπει στην εξίσωση, μεταδίδοντας αγώνες, που ξεκινούν στις 6 Φεβρουαρίου.

”Εμείς στην Ερεντιβίζε, δουλεύουμε πάνω στην δημιουργία ενός πρωταθλήματος eSports, εδώ και αρκετό καιρό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μαζί με τις EA Sports κα Endemol, μπορούμε να οργανώσουμε κάτι τέτοιο. Θεωρούμε το E-Divisie ως μία προέκταση του ποδοσφαίρου που μπορούμε να προσφέρουμε στον κόσμο και συγκεκριμένα στους νεαρούς φίλους του αθλήματος. Για τους συλλόγους, είναι μία φανταστική πλατφόρμα, που άμεσο στόχο έχει την περαιτέρω αλληλεπίδραση με τους ποδοσφαιρόφιλους”, ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Άλεξ Τίλμπεκε, διευθυντή συνεργασιών της λίγκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...
UEFA

Νέοι τρόποι διεξαγωγής για τις Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της...

Η έκδοση 2024/25 του UEFA Champions League θα έχει νέα μορφή. Εξηγούμε τι θα αλλάξει, τι θα...