Ολλανδία

Στα “σκαριά” η… E-Divisie!

Τα ντέρμπι ανάμεσα σε Φέγενοορντ, Άγιαξ, Αιντχόβεν και των υπολοίπων ομάδων θα λαμβάνουν χώρα και… στον ψηφιακό κόσμο. Η ολλανδική λίγκα Ερεντιβίζε ετοιμάζει και αυτή το δικό της ηλεκτρονικό πρωτάθλημα, που θα έχει την ονομασία E-Divisie.

Το παιχνίδι που επιλέχθηκε είναι το FIFA της EA Sports και οι συμμετέχοντες ομάδες θα είναι 18. Η Ολλανδική εταιρεία παραγωγής Endemol Shine Nederland, μαζί με την EA, θα αποτελέσουν άμεσους συνεργάτες του εγχειρήματος, ενώ και το τηλεοπτικό δίκτυο Fox Sports θα μπει στην εξίσωση, μεταδίδοντας αγώνες, που ξεκινούν στις 6 Φεβρουαρίου.

”Εμείς στην Ερεντιβίζε, δουλεύουμε πάνω στην δημιουργία ενός πρωταθλήματος eSports, εδώ και αρκετό καιρό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μαζί με τις EA Sports κα Endemol, μπορούμε να οργανώσουμε κάτι τέτοιο. Θεωρούμε το E-Divisie ως μία προέκταση του ποδοσφαίρου που μπορούμε να προσφέρουμε στον κόσμο και συγκεκριμένα στους νεαρούς φίλους του αθλήματος. Για τους συλλόγους, είναι μία φανταστική πλατφόρμα, που άμεσο στόχο έχει την περαιτέρω αλληλεπίδραση με τους ποδοσφαιρόφιλους”, ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Άλεξ Τίλμπεκε, διευθυντή συνεργασιών της λίγκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ