Σάββατο, 20/04/24
Ισπανία

Η περίεργη ιστορία πίσω απο την καριέρα του Ρονάλντο!

Είναι ένας απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν πατήσει το πόδι τους στα γήπεδα. Ωστόσο όλα μπορεί να ήταν διαφορετικά στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο αν δεν υπήρχε ο καλός φίλος του και παλιός συμπαίκτης του, Φαντράου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Άλμπερτ Φαντράου αγωνίζονταν παρέα όταν ήταν μικροί σε μια ομάδα της γενέτειρας τους, ωστόσο εκτός απο συμπαίκτες ήταν και πολύ καλοί φίλοι.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας άκουσε για δύο μεγάλα ταλέντα που αγωνίζονταν σε μια ομάδα μικρής κατηγορίας και όπως ήταν λογικό έστειλε σκάουτερ για να τους παρακολουθήσουν. Σε ένα παιχνίδι λοιπόν της ομάδας των Ρονάλντο και Φαντράου, ο άνθρωπος της Σπόρτινγκ που είχε παει να τους δει απο κοντά, τους είπε πως στα “λιοντάρια” θα πήγαινε αυτός που θα σκόραρε τα περισσότερα γκολ στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της ομάδας των δύο παιδιών, οι οποίοι είχαν σκοράρει απο ένα γκολ, ο Φαντράου έφυγε μόνος του στο τετ-α-τετ. Πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο αντί να πλασάρει στην κενή εστία, προτίμησε να πασάρει δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έκανε το 3-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο CR7 κέρδισε έτσι την μετεγγραφή του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Άλμπερτ ρωτήθηκε για την συγκεκριμένη επιλογή που έκανε να πασάρει στον καλό του φίλο, με την απάντηση του να είναι αφοπλιστική: “Το έκανα γιατί πολύ απλά ο Κριστιάνο είναι καλύτερος απο εμένα”.

Μετά απο χρόνια και αφού ο Ρονάλντο ακολούθησε την καριέρα που όλοι ξέρουμε, ο Φαντράου παραχώρησε συνέντευξη στην οποία έκανε πολύ μεγάλες αποκαλύψεις.

Ο Άλμπερτ ρωτήθηκε απο τους δημοσιογράφους πως γίνεται να έχει ένα τόσο ακριβό σπίτι και ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο, αφού δεν έκανε μεγάλη καριέρα, ενώ για πολλά χρόνια ήταν και χωρίς ομάδα. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο του έδωσε χρήματα για να τον ευχαριστήσει με αυτό το τρόπο για την φάση, η οποία σημάδεψε την καριέρα των δύο φίλων.

Ο ίδιος ο 32χρονος σούπερ σταρ δεν επιβεβαιώνει τίποτα απο όλα αυτά, όποτε υπάρχει η αμφιβολία στα όσα υποστηρίζει ο Φαντράου. 

Βέβαια τα ΜΜΕ σε Πορτογαλία και Ισπανία πιστεύουν πως ο Άλμπερτ Φαντράου λέει την αλήθεια, μιας και ο Ρονάλντο είναι γνωστό πως προσφέρει πολύ συχνά χρήματα για φιλανθρωπίες, οπότε με αυτή τη λογική μπορεί να θέλησε να ευχαριστήσει τον παλιό συμπαίκτη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...