Παρασκευή, 29/03/24
Ελβετία

Ο Ρεγκάκος, η Λωζάννη και τα τροφεία!

Προ ημερών ο 19χρονος υπέγραψε στη Λωζάννη μέχρι το 2019. Το καλοκαίρι, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, δεν συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ούτε όμως και σε αυτή της U20.

Με άλλα λόγια, μέχρι και πριν πάρει τη μεταγραφή, απείχε από τη δράση. Δεν ανήκε στο δυναμικό των Περιστεριωτών, έχοντας φτάσει σε σημείο να πει πως είχε σκοπό να σταματήσει τη μπάλα. Ήρθε όμως η πρόταση από την ελβετική ομάδα, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, κάνοντας νέα αρχή. Ο Ατρόμητος αναμένεται να λάβει ως χρηματικό αντίτιμο τα “τροφεία” του ποδοσφαιριστή, καθώς μέχρι πρότινος ανήκε στην ακαδημία των “κυανόλευκων”.

Ο Ρεγκάκος προτού υπογράψει στη Λωζάννη, δοκιμάστηκε στην Team Vaud Foot (μικρότερη ηλικιακή ομάδα) και έπεισε για την αξία του, ώστε να ενταχθεί και στο δυναμικό της πρώτης. Μετά από 20 αγωνιστικές στη Super League, η Λωζάννη έχει 19 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης, δύο βαθμούς περισσότερους από την τελευταία (10η) της κατάταξης, Βαντούζ, ομάδα η οποία υποβιβάζεται στην Challenge League (δεύτερη κατηγορία).

Πηγή contra.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...