ΠΑΣ Γιάννινα (U17) - Ηρακλής (U17)

Έιχε Λιάπη και… “καθάρισε”!

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κέρδισε τον Ηρακλή με 1-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League U17.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λιάπης στο 17ο λεπτό, με τους γηπεδούχους στη συνέχεια να κρατούν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Μελανό σημείο στο παιχνίδι, ο τραυματισμός στο κεφάλι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ζαλιζόταν.

Με αυτή τη νίκη τους οι “Ηπειρώτες” παρέμειναν στην θέση με 29 βαθμούς, ενώ ο “Γηραιός” στην θέση με 11 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U17 του ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσιούρας, Μέγας, Τάτσης, Γώγος, Κώστας, Τσούνης (59′ Λάγκας), Λιάππης, Λιάσος (70′ Σαββίδης), Λώλης, Παπαδόπουλος Κ. (67′ Πήλιος, 84′ λ.τρ. Εμβραΐζογλου), Γιωτάκης (83′ Καραμποΐκης).

Η σύνθεση της U17 του Ηρακλή: Καρακώστας (46′ Αναστασιάδης), Τσαταλπασίδης, Μπίλης, Μανωλόπουλος (91′ Κουλάλης), Αρνομάλλης, Τούλης, Λουφάκης, Τουργκαΐδης, Σεκρέζι (60′ Γκανταρτζής), Ζαννάκης, Αβραμίδης (77′ Δημητρακούδης)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρουμανία: Εισάγει τη “Μαύρη Κάρτα” στο ποδόσφαιρο υποδομών για να προστατέψει τα παιδιά!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας προχωρά σε μια πρωτοποριακή...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, ΑΕΚ και Αστέρας!

"Χαλάστηκαν" ΑΕΚ και Αστέρας, όπου έμειναν στο 0-0, στο...

Νίκη για την U15 του Βόλου επι της Καλαμάτας!

Νίκη για την U15 του Βόλου, η οποία επικράτησε...

“Χ”αλάστηκαν Ηρακλής και Ατρόμητος!

Ισόπαλο 0-0 στο ματς της U19 του Ατρόμητου με...

“Κόλλησαν” στο μηδέν ΟΦΗ και Ολυμπιακός!

ΟΦΗ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ