Ατρόμητος

Ατρόμητος βγαλμένος απ’ τις… Ακαδημίες!

Ο Ατρόμητος πέρασε χθες (27/2) νικηφόρα απο την έδρα της Βέροιας, ωστόσο οι “Περιστεριώτες” εκτός απο τη νίκη κρατούν και το στατιστικό που ξεχώρισε και αφορά τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ο προπονητής της ομάδας, Σα Πίντο, συμπεριέλαβε στην αποστολή συνολικά 5 νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται απο τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο λόγος για τους Δημήτρη Λημνιό (γεννημένος στις 27/5/1998), Αλέξανδρο Κατράνη (γεννημένος στις 4/5/1998), Θωμά Βασιλείου (γεννημένος στις 28/7/1994), Χρήστο Θεοδωράκη (γεννημένος στις 17/9/1996) και Σπύρο Νάτσο (γεννημένος στις 9/6/1998).

Οι Λημνιός και Κατράνης ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα, ενώ ο Βασιλείου αγωνίστηκε ως αλλαγή. Σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία των “Περιστεριωτών”, με τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών, Τόλη Αποστόλου, να γράφει στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Με δύο παιδιά, Λημνιός-Κατράνης (1998) στην βασική ενδεκάδα και τρεις στην δεκαοχτάδα Βασιλείου (1994), Νατσος (1998) και Θεοδωράκης (1996). Και οι πέντε από την Ακαδημία μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Δεν ήθελε την… πώληση του Μανδά ο Σάρι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται πως δεν ήθελε να πουλήσει...

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Τρίποντο για τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη!

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο, που έφυγε με το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ