Παρασκευή, 29/03/24
ΑΕΚ

Το σχέδιο της ΑΕΚ για τις Ακαδημίες!

Το πρότζεκτ που θα εφαρμοστεί το αμέσως επόμενο διάστημα στις Ακαδημίες της ΑΕΚ, από Ζήκο και Σαμαρά, είδε σήμερα το “φως” της δημοσιότητας.

Στο εν λόγω σχέδιο προβλέπεται πλήρης αναδιάρθρωση τον “κιτρινόμαυρων” Ακαδημιών, η παρουσία, εκτός απίστευτου απροόπτου, των Ζήκο και Σαμαρά στην ηγεσία, ενώ δεν αποκλείεται η πιθανότητα δημιουργίας “ανεξάρτητης” διοίκησης.

Επίσης, μία ακόμη αλλαγή που βρίσκεται στα “σκαριά” είναι η αύξηση του μπάτζετ των Ακαδημιών. Το 1 εκατ. ευρώ που είναι ο τωρινός προϋπολογισμός των τμημάτων υποδομής δεν κρίνεται ικανοποιητικό και έτσι ο Δημήτρης Μελισσανίδης διατίθεται να αυξήσει το ποσό αυτό, προκειμένου στο μέλλον να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τον Άκη Ζήκο, ο οποίος επιστρέφει μετά από 2 χρόνια στην “ένωση” τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής πιθανότατα θα έχει την πλήρη ελευθερία όσον αφορά στο κομμάτι της οργάνωσης των Ακαδημιών σε συνεργασία με τον Γιάννη Σαμαρά. Το πρώτο “μέλημα” του Ζήκου με το που αναλάβει το πόστο του είναι η αξιολόγηση του υλικού και του επιτελείου της Ακαδημίας έως το τέλος της φετινής περιόδου.

Τέλος, ένα άλλο σενάριο που “παίζει” έντονα τις τελευταίες ώρες είναι (όπως είπαμε παραπάνω) το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητης διοίκησης από την ΠΑΕ για τις Ακαδημίες. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι η πιο γρήγορη λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων.

Τα φαβορί για να αναλάβουν αυτό το πόστο, είναι ο Γρηγόρης Σαράντης, στενός φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και ο Κωνσταντίνος Μαρινάκης που είναι μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...