Τρίτη, 16/04/24
Βέροια (U20) - Ολυμπιακός (U20)

Πέρασε από τη Βέροια ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εκτός έδρας τη Βέροια με 2-0, για την 18η αγωνιστική της Super League U20 και αποσπάστηκε εκ νέου με 6 βαθμούς απο τον Παναθηναϊκό.

Όλη η ιστορία του παιχνιδιού γράφτηκε στα τελευταία είκοσι λεπτά. Στο 71‘ και μετά απο κόρνερ του Κηπουρού, ο Βρουσάι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Βάρκας με πλασέ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Χάρη σε αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός αύξησε ξανά στους 6 βαθμούς την διαφορά απο τον δεύτερο, Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο. Απ την άλλη η Βέροια παραμένει χαμηλά, μη μπορώντας να πάρει βαθμό ή βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U20 της Βέροιας: Αναμένεται

Η σύνθεση της U20 του ΟλυμπιακούΑγγελόπουλος, Τόλι, Λάμπρου, Φουάσης, Πανάγου, Πέιος, Μεγαρίτης, Κηπουρός (81′ Ξενιτίδης), Βρουσάι, Κωστανάσιος (68′ Αντωνόπουλος), Καμπετσής (61′ Βάρκας).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετά το τέλος της αναμέτρησης, σημείωσε: “Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια πολύ κλειστή άμυνα αλλά βρήκαμε τρόπους για να την παραβιάσουμε. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σημαντικό και είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Θέλουμε όλα τα παιδιά να παίρνουν ευκαιρίες και να βοηθούν την ομάδα. Ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να είμαστε σε κάθε αγώνα και καλύτεροι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ακόμα συζητούν την… γκολάρα του Παυλίδη! (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά το Σαββατοκύριακο και στην Ολλανδία... έχουν να λένε για τη νέα γκολάρα. Η...
Ισπανία

Ο Μέσι δίνει την… Χρυσή Μπάλα στη Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μια κίνηση για να... στηρίξει την πρώην ομάδα του, δίνοντας μια από τις...
Plus

Η Κίνα έφτιαξε τη δική της… Σαντορίνη!

Μπορεί η καλοκαιρινή σεζόν για τα ελληνικά νησιά να μην έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημα, ωστόσο οι προετοιμασίες...
Σαουδική Αραβία

Οι Σαουδάραβες πάνε για… “Διαβολικό” κόλπο!

Οι Σαουδάραβες απ' ότι φαίνεται είναι πρόθυμοι να διεκδικήσουν όλους τους αστέρες του Αγγλικού πρωταθλήματος.
Golden Boy 2024

Ένα Ελληνόπουλο στις υποψηφιότητες για το Golden Boy 2024!

Με ένα Ελληνόπουλο ανάμεσα στις υποψηφιότητες ετοιμάζεται να έρθει το βραβείο για τον καλύτερο νεαρό. O 19χρονος στόπερ,...