Πέμπτη, 25/04/24
Αγγλία

Βρέθηκε ο νέος “Τέρι”! (vid)

Η Τσέλσι και ο Αντόνιο Κόντε “ψάχνουν” να βρουν έναν καλό αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ και ο Χάρι Ρέντναπ τόνισε πως υπάρχει ο Άκε, το οποίο αποκάλεσε νέο “Τζον Τέρι”.

Ο Ρέντναπ διευκρίνισε πως ο νεαρός (γεννημένος στις 18/02/1995) χρειάζεται “ψήσιμο” και δεν χρειάζεται οι Λονδρέζοι να κοιτούν άλλες λύσεις, όπως αυτή του Κιελίνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Η Τσέλσι έχει τρελαθεί να αποκτήσει αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ. Ο Γκάρι Κέιχιλ έχει βγάλει αξιοπρεπώς τα παιχνίδια αλλά σαφώς δεν είναι η φυσική του θέση.

Είναι δύσκολο να βρεις καλό αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ. Η Τσέλσι μπορεί να βρει κάποιον στην θέση αυτή, όπως τον Κιελίνι αλλά μπορούν να εμπιστευθούν τον Άκε” δήλωσε ο Ρέντναπ και εξήγησε:

“Αν κρατήσει την θέση του, ο Άκε μπορεί να περάσει ακόμα δύο χρόνια δανεισμού στην Μπόρνμουθ ή στην Γουότφορντ.

Θα έχει δείξει ότι χρειάζεται για να γυρίσει στην Τσέλσι ως μέλος της ομάδας. Ο τελευταίος κεντρικός αμυντικός που είχε από τις ακαδημίες της η Τσέλσι, ήταν ο Τζον Τέρι. Μπορεί να έχουν βρει τον καινούριο Τέρι στην Τσέλσι;!”

Το who is who του 21χρονου:

Ο Νέϊθαν Άκε είναι γεννημένος στις 18 Φεβρουαρίου του 1995 και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ντε Χάαγκ. Λίγο η πίεση, λίγο η θέληση να μάθει οδήγησαν τον νεαρό στις ακαδημίες της Φέγενοορντ, πριν κάνει το μεγάλο βήμα και βρεθεί στο Λονδίνο. Την πρώτη χρονιά ο Νέϊθαν αγωνίστηκε με την φανέλα της U18. Εκεί έμεινε για έναν χρόνο, γιατί οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ρομπερτ Ντι Ματέο, ο οποίος και “ανέβασε” τον νεαρό στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι του 2012. Με την πρώτη ομάδα της Τσέλσι έπαιξε ελάχιστα και οι ιθύνοντες πήραν την απόφαση να “φυγει” ο 21χρονος δανεικός. Ρέντινγκ και Γουότφορντ ήταν οι ομάδες που “δανείστηκε” ο νεαρός και φέτος βρίσκεται στην Μπόρνμουθ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ολλανδίας, με τις οποίες έχει συνολικά 22 συμμετοχές. Η τιμή του Άκε, αυτή τη στιγμή, αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε τον σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=g7f8C834dEM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...