Κυριακή, 08/09/24
Αγγλία

Βρέθηκε ο νέος “Τέρι”! (vid)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η Τσέλσι και ο Αντόνιο Κόντε “ψάχνουν” να βρουν έναν καλό αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ και ο Χάρι Ρέντναπ τόνισε πως υπάρχει ο Άκε, το οποίο αποκάλεσε νέο “Τζον Τέρι”.

Ο Ρέντναπ διευκρίνισε πως ο νεαρός (γεννημένος στις 18/02/1995) χρειάζεται “ψήσιμο” και δεν χρειάζεται οι Λονδρέζοι να κοιτούν άλλες λύσεις, όπως αυτή του Κιελίνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Η Τσέλσι έχει τρελαθεί να αποκτήσει αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ. Ο Γκάρι Κέιχιλ έχει βγάλει αξιοπρεπώς τα παιχνίδια αλλά σαφώς δεν είναι η φυσική του θέση.

Είναι δύσκολο να βρεις καλό αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ. Η Τσέλσι μπορεί να βρει κάποιον στην θέση αυτή, όπως τον Κιελίνι αλλά μπορούν να εμπιστευθούν τον Άκε” δήλωσε ο Ρέντναπ και εξήγησε:

“Αν κρατήσει την θέση του, ο Άκε μπορεί να περάσει ακόμα δύο χρόνια δανεισμού στην Μπόρνμουθ ή στην Γουότφορντ.

Θα έχει δείξει ότι χρειάζεται για να γυρίσει στην Τσέλσι ως μέλος της ομάδας. Ο τελευταίος κεντρικός αμυντικός που είχε από τις ακαδημίες της η Τσέλσι, ήταν ο Τζον Τέρι. Μπορεί να έχουν βρει τον καινούριο Τέρι στην Τσέλσι;!”

Το who is who του 21χρονου:

Ο Νέϊθαν Άκε είναι γεννημένος στις 18 Φεβρουαρίου του 1995 και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ντε Χάαγκ. Λίγο η πίεση, λίγο η θέληση να μάθει οδήγησαν τον νεαρό στις ακαδημίες της Φέγενοορντ, πριν κάνει το μεγάλο βήμα και βρεθεί στο Λονδίνο. Την πρώτη χρονιά ο Νέϊθαν αγωνίστηκε με την φανέλα της U18. Εκεί έμεινε για έναν χρόνο, γιατί οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ρομπερτ Ντι Ματέο, ο οποίος και “ανέβασε” τον νεαρό στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι του 2012. Με την πρώτη ομάδα της Τσέλσι έπαιξε ελάχιστα και οι ιθύνοντες πήραν την απόφαση να “φυγει” ο 21χρονος δανεικός. Ρέντινγκ και Γουότφορντ ήταν οι ομάδες που “δανείστηκε” ο νεαρός και φέτος βρίσκεται στην Μπόρνμουθ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ολλανδίας, με τις οποίες έχει συνολικά 22 συμμετοχές. Η τιμή του Άκε, αυτή τη στιγμή, αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε τον σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=g7f8C834dEM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...