Παρασκευή, 29/03/24
Αγγλία

Αποκάλυψη-ΣΟΚ από πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι!

Μία δημόσια αποκάλυψη που άφησε…“άφωνη” όλη την Αγγλία έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Γκάρι Τζόνσον.

Ο 57χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των “μπλε” αποκάλυψε στην “Daily Mirror”, πως το διάστημα κατά το οποίο αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής των Λονδρέζων (1978-81) είχε…δωροδοκηθεί, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει ότι δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από πρώην επικεφαλή σκάουτινγκ της ομάδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα όταν εκείνος βρισκόταν σε ηλικία 13 ετών, ενώ το ποσό με το οποίο υποστηρίζει πως δωροδοκήθηκε ανέρχεται στις 50.000 λίρες (59.000 ευρώ)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “Daily Mirror” ο Γκάρι Τζόνσον:

“Εκατομμύρια οπαδοί σε ολόκληρο τον κόσμο υποστηρίζουν την Τσέλσι. Είναι μίας από τις μεγαλύτερες και πιο πλούσιες ομάδες στον κόσμο. Όλοι οι οπαδοί τους αξίζουν να ξέρουν την αλήθεια όσον αφορά το τι συνέβη”.

“Ξέρω ότι μου ζήτησαν να υπογράψω μια προσφορά φίμωσης και ποιος ξέρει πόσοι ακόμη υπάρχουν εκεί έξω; Ίσως έχουν πληρώσει κι άλλους για να σιωπήσουν. Ελπίζω και προσεύχομαι να μην επιτρέπεται στις ομάδες να συγκαλύπτουν τέτοια γεγονότα. Κανείς δεν πρέπει να δραπετεύει από τη δικαιοσύνη”.

“Χρειαζόμαστε ολική διαφάνεια τώρα για το καλό του παιχνιδιού. Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι τόσο εκνευρισμένος είναι ότι πήγα σε εκείνους προκειμένου για να τους πω ότι κακοποιήθηκα και ουσιαστικά εκείνοι μου είπαν “απέδειξε το”. Όταν συνέβη το περιστατικό, ένιωσα ντροπή. Ένιωσα ότι η παιδικότητα μου έχει φύγει. Πέρασα το πρώτο διάστημα της εφηβείας μου μέσα στην αναταραχή”.

Τέλος, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο “νησί”, η Βρετανική αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει σχετικές έρευνες για παρόμοια περιστατικά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Πιο συγκεκριμένα, στο αστυνομικό τμήμα του Μάντσεστερ έχουν ήδη φτάσει αναφορές από 35 ανθρώπους, με τις 10 εξ’αυτών να χαρακτηρίζονται ως ύποπτες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...