Ολυμπιακός

Στα…”χνάρια” του Ρέτσου!

Μπορεί για τον Ολυμπιακό και τον Πάουλο Μπέντο το νταμπλ και η καλή παρουσία στο Γιουρόπα Λίγκ να αποτελούν τους πρωταρχικούς στόχους, παρόλα αυτά στόχος του Πορτογάλου τεχνικού είναι και η ένταξη ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες του συλλόγου στην πρώτη ομάδα.

Η αρχή θα μπορούσαμε να πούμε, ότι έχει γίνει με τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ο 18χρονος αμυντικός μέχρι στιγμής μετράει 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, γεγονός που δικαιώνει απόλυτα, τον Πάουλο Μπέντο για την επιλογή του.

Μετά τον Ρέτσο ακολουθούν οι Μανθάτης και Ανδρούτσος, οι οποίοι προπονούνται καθημερινά με την πρώτη ομάδα ενώ έχουν πάρει και εκείνοι τις ευκαιρίες τους. Ακολουθούν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών, ο αμυντικός Νικολάου και ο επιθετικός Βρουσάι, παιδιά που αποτελούν βασικοί πυλώνες της U20 των “ερυθρόλευκων”.

Το βέβαιο είναι ότι ο Μπέντο εμπιστεύεται αρκετά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών και δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που θα τους μονιμοποιήσει στο βασικό σχήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον… Killer του και αυτός το επιβεβαίωσε με πέντε γκολ!

Ο Παναγιώτης Φώτης τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη ένα...

Ο Ολυμπιακός έχει νέο… Κανόνι και “πυροβολά” ασταμάτητα!

Υπάρχουν περίοδοι που σε έναν επιθετικό βγαίνουν σχεδόν τα...

Το πιο δυνατό πρότζεκτ της ΑΕΚ έχει… όνομα: Αργύρης Αργυρίου!

Ο 17χρονος Αργύρης Αργυρίου, που μπήκε αλλαγή στο 8-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ