Κυριακή, 08/09/24
Ελβετία

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στην Ελβετία ο Βιτσαράς!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο νεαρός Μάνος Βιτσαράς αγωνίζεται στην U23 της Βασιλείας και ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Σε 17 παιχνίδια, ο νεαρός έχει αγωνιστεί 1420 λεπτά. Στα 10 από τα 17 παιχνίδια έχει αγωνιστεί ως 9αρι και στα 7 ως 10αρι. Έχει πετύχει συνολικά 14 γκολ και έχει κάνει 2 χατ-ρικ και 10 ασίστ, με μέσο όρο 10.2 χλμ σε κάθε αγώνα.

Το βραβείο που πήρε ονομάζεται Swiss Football Awards και πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο. Μία στο τέλος του πρώτου μισού και μία μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Στα βραβεία αυτά συμπεριλαμβάνονται κατηγορίες από την μέχρι την της Ελβετίας.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιανουαρίου και ο νεαρός δηλώνει πανευτυχής. Αναλυτικά οι αποκλειστικές δηλώσεις του Μάνου Βιτσαρά στο talentabout.gr:

“Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας που νιώθω. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με στηρίζουν και ιδιαίτερα στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, που με βοηθούν να εξελίσσομαι. Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Εύχομαι να πετύχω τόσο τους ατομικούς, όσο και τους ομαδικούς στόχους μου”.

vitsaras_manos (2)

Το Who is Who του Μάνου

Ο Μάνος Βιτσαράς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από την ηλικία των 5, στην γενέτειρά του το Ηράκλειο. Αρχικά πήγε στις ακαδημίες του Εργοτέλη, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μηνωϊκή και τον ΟΦΗ. Στη συνέχεια, ένας γνωστός και ένα DVD με τα επιτεύγματα του, του έκλεισαν εισιτήριο για Ελβετιά και την Βασιλεία, όπου πέρασε από δοκιμαστικά. Πλέον ο Μάνος “χαράζει” την δική του πορεία στην U23 της Βασιλείας και πανάξια πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη που είχε δώσει ο Μάνος Βιτσαράς, πριν ένα χρόνο στο talentabout.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...