Τετάρτη, 19/06/24
Ατρόμητος

Το πλάνο του Κορακάκη για τις ακαδημίες!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο προπονητής της πρώτης ομάδας του Ατρομήτου, Γιώργος Κορακάκης δημιούργησε ένα νέο “project” το οποίο θα βοηθάει τα παιδιά της ακαδημίας, προκειμένου να πηγαίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο έτοιμα στην πρώτη ομάδα.

Το πλάνο αφορά τα τμήματα U15, U17 και U20 και έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή. Όσον αφορά την U20 στο νέο πλάνο θέλει να υπάρχει ένα“report”στο οποίο θα καταγράφεται κάθε πληροφορία για κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας, προκειμένου να υπάρχει πιο εύκολη συνεργασία με τη πρώτη ομάδα. Ο φάκελος του κάθε ποδοσφαιριστή θα εξετάζεται πολύ συχνά από ανθρώπους της πρώτης ομάδας, οι οποίοι θα μπορούν πιο εύκολα να διαπιστώσουν πράγματα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Επίσης η U20 θα αρχίσει να δουλεύει στις προπονήσεις όπως δουλεύει και η πρώτη ομάδα.

Όσον αφορά στις ομάδες U15 και U17, θα δουλεύουν κυρίως στην κατοχή και τη κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στη τακτική. Στοιχεία τα οποία ο Γιώργος Κορακάκης πιστεύει πως είναι πολύ σημαντικά στους μικρούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να πάρουν τα πρώτα εφόδια.

Σίγουρα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον “project”, το οποίο μένει να δούμε πως θα κυλήσει. Με αυτή τη κίνηση, η ομάδα του Περιστερίου αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τη θέληση της να δουλέψει πάνω στις ακαδημίες και να αναδείξει ποδοσφαιριστές.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Οι δυο… σίγουροι νεαροί της “Ερυθρόλευκης” προετοιμασίας!

Ο Ολυμπιακός θα πάει στην καλοκαιρινή του προετοιμασία έχοντας και νεαρούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ...
Μπάσκετ

Πρώτη νίκη για την Εθνική και τώρα… Κόσοβο!

Η Εθνική Εφήβων U17 έκανε την πρώτη της νίκη στο Διεθνές Τουρνουά U18 που διεξάγεται στη Ρουμανία. Η ελληνική...
ΟΦΗ (U11)

Ένα ταλέντο από το Μεσολόγγι στην Ακαδημία του ΟΦΗ!

Ένα μικρό ταλεντάκι έφερε στην Ακαδημία του ο ΟΦΗ, από το Μεσολόγγι, δείχνοντας πως πιστεύει στο... μέλλον...
ΠΑΟΚ

Μεγάλο ταλέντο του ΠΑΟΚ μπήκε στο “μάτι” των Ατλέτικο,...

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει κάνει το... κλικ σε αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες, όπως γράφουν Αυστριακά δημοσιεύματα. Σύμφωνα...
Εθνική Ελπίδων (U21)

Αυτός θα είναι ο βοηθός του Ταουσιάνη στην Εθνική...

Σας είχαμε γράψει για τον νέο προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, που αναλαμβάνει τη θέση του Νίκου Παπαδόπουλου. Με...