Βέροια (U20) - Πλατανιάς (U20)

Μεγάλο διπλό της U20 του Πλατανιά στη Βέροια! (photos)

Στον αγώνα που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League U20, ο Πλατανιάς Χανίων πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια, κερδίζοντας τη τοπική ομάδα με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με γρήγορο ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Στο 22’ ο Μαυρίας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πέλκας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως, ο Ρουσσάκης με ωραίο σουτ νίκησε τον Βενετεκίδη, κάνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 73’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πατσιαβούρα, ο οποίος εκβίασε πέναλτι. Στο 90’ και μετά από κόρνερ ο Αμαραντίδης πέτυχε το γκολ, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι πήραν το “τρίποντο”.

Μετά από αυτή την ήττα η Βέροια παραμένει χαμηλά, με μόλις μια νίκη σε επτά παιχνίδια. Απ’την άλλη ο Πλατανιάς με τη νίκη του, ανέβηκε στην ένατη θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον οκτώ βαθμούς.

Η σύνθεση της U20 της Βέροιας: Βενετικίδης, Πατσιαβούρας, Τσιούχας, Ράδης, Τσιώτρας, Δόρης , Πέλκας, Ιακωβίδης, Στυλίδης, Μαυρίας, Ζυγκερίδης

Έπαιξαν και οι: Βασάρας, Καραγιάννης, Αερατζής

Η σύνθεση της U20 του Πλατανιά: αναμένεται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη απόφαση του ΟΦΗ για τις U17 και U15 ομάδες του!

Ο ΟΦΗ θέλει να δώσει στα ταλέντα του μια...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων U16 για την Πορτογαλία!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Προπαίδων (U16),...

Διπλό για Ατρόμητο στις Σέρρες!

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για...

Η ΑΕΚ “τελείωσε” τον ΠΑΟΚ και πήρε το ντέρμπι της U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον...

Πρωταθλητής της Super League U17 ο Παναθηναϊκός!

Παρά την ισοπαλία με 1-1 με την ΑΕΛ, η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ