Σάββατο, 20/04/24
Εθνική Ελπίδων (U21)

Φιλική ισοπαλία για την Εθνική Ελπίδων (U21)! (photos)

Η U21 της Εθνικής Ελλάδος, παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 2-2 στην αντίστοιχη της Κύπρου στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη στην Αμμόχωστο.

Το 1-0 για την Κύπρο έκανε ο Ανδρέας Φράγκος στο 4′ με απευθείας χτύπημα φάουλ. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η Κύπρος έφτασε μία ανάσα από το 2-0 αλλά ο Ντούνης εξουδετέρωσε το σουτ του Ιωσηφίδη. Στο 15′ η Ελλάδα δημιούργησε την πρώτη της καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση, με το σουτ του Ορφανίδη από εξαιρετική θέση να περνά άουτ.

Στο 25′ ο Κατελάρης εκτέλεσε ένα ακόμη φάουλ για την Κύπρο αλλά ο Ντούνης ήταν εκεί για να σώσει την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης οι “γηπεδούχοι” πλησίασαν ξανά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Κατελάρη έφυγε λίγο άουτ.

Το 2-0 τελικά για την U21 της Κύπρου έγινε στο 29′ μετά από εξαιρετική κεφαλιά του Ανδρέα Καρού. Περίπου πέντε λεπτά πριν βγει το πρώτο ημίχρονο (39′) η Εθνική U21 ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Ο Δημήτρης Μελικιώτης βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με πολύ όμορφο πλασέ μείωσε σε 2-1.

Περίπου ένα πεντάλεπτο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Κύπρος έγινε ξανά απειλητική αλλά την κεφαλιά του Κατελάρη έσωσε απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο Βαφέας. Η επόμενη φορά που η U21 της Εθνικής μας έγινε επικίνδυνη ήταν στο 80′. Ο Ανδρούτσος έκανε το κοντινό πλασέ, ωστόσο ο Τσασουής με δύσκολη επέμβαση διατήρησε το προβάδισμα για την Κύπρο.

Το γκολ της ισοφάρισης για την Ελλάδα ήρθε στο 86′ όταν ο Μανώλης Σάλιακας με εκτέλεση πέναλτι (στο οποίο υπέπεσε ο Κουσουλός κάνοντας χέρι) διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Βέβαια οι “γηπεδούχοι” θα μπορούσαν να έχουν πάρει την νίκη αλλά ο Γουίλερ αστόχησε σε κενό τέρμα από το ένα μέτρο στο 90+5′.

Η σύνθεση της U21 της Κύπρου: Α. Χριστοδούλου, Α, Καρό, Χρ. Γούιλερ, Ρ. Αναστασίου, Κ. Παναγή, Φ. Κατελάρης, Α. Φράγκου, Ι. Πίττας, Θ. Ιωσηφίδης, Ι. Κούσουλος, Μ. Νικολάου.

Η σύνθεση της U21 της Ελλάδας: Π. Ντούνης, Ε. Σιάλακας, Α. Ρούσος, Γ. Κυριακόπουλος, Ο. Χατζητέρζογλου, Κ. Πλέγας, Κ. Γαλανόπουλος, Π. Ορφανίδης, Δ. Μελικιώτης, Ευθ. Κουλούρης, Γ. Μανθάτης. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός (U19)

Η ατάκα του Σίνα για τον… Τζολάκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του στην ομάδα, που... έστειλε και αυτός την ομάδα...
Ολυμπιακός (U19)

“Περήφανοι για ό,τι πετύχαμε – Ο Ολυμπιακός έχει να...

Ο Σωτήρης Συλαιδόπουλος αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, με την πρόκριση στον τελικό του Youth...
Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...